Nova vest
Košarka

Četvrtak, 28.11.2013.

22:32

Tuča u Pireju, Erceg i Mačvan po 2p

Pobeda Olimpijakosa nad ekipom Galatasaraja u 7. kolu Evrolige (72:54) ostaje u senci velike tuče u kojoj su učestvovali Mirza Begić i Pops Mensa-Bonsu.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Njih dvojica su dobili isključujuće tehničke greške, a ista sudbina zadesila je i Jorgosa Printezisa, koji je pritekao u pomoć centru svoje ekipe.

Najefikasniji u timu iz Pireja bio je Brajant Danston sa 18 poena, na drugoj strani po deset su ubacili Furkan Aldemir i Sinan Guler, a Zoran Erceg i Milan Mačvan su ubacili po dva, bez pogotka iz igre.



Ekipa Olimpijakosa je od početka nametnula svoj tempo igre, u prvom periodu stigli su do osam poena prednosti (18:10), dok se u drugih deset minuta turski tim vratio u igru (17:14), ali se na poluvreme otišlo sa plus devet za domaće.

Treća četvrtina je potpuno prelomila meč, izabranici Georgiosa Barcokasa ubacili su 24 poena, a protivniku dozvolili svega 13. Tempo igre domaćih je opao u poslednjem kvartalu, tada su oni ubacili 13, a Galatasaraj 19 poena.

Olimpijakos i nakon sedmog kola ostaje bez poraza, dok je Galatasaraju ovo treći neuspeh u ovogodišnjem izdanju Evrolige.

U ostalim večerašnji mečevima, Makabi je posle drame savladao Crvenu zvezdu Telekom u Beogradu (78:76), Lokomotiva iz Kubanja je u gostima deklasirala Lijetuvos Ritas (84:53),dok svoje mečeve igraju Nanter i Partizan, te Bamberg i Real Madrid

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve