Skupština grada sutra o Radosnom detinjstvu i novom preduzeću

Predsednik novosadske Skupštine Siniša Sević za sutra je sazvao 24. sednicu gradskog parlamenta, sa početkom u 10 sati, za koju je predloženo 26 tačaka dnevnog reda.
Predsednik novosadske Skupštine Siniša Sević za sutra je sazvao 24. sednicu gradskog parlamenta, sa početkom u 10 sati, za koju je predloženo 26 tačaka dnevnog reda.

Prema Sevićevim rečima postoji mogućnost da taj broj bude i veći, jer je, kako je rekao, Gradsko veće najavilo da će predložiti još jednu tačku dnevnog reda koja će se odnositi na Predškolsku ustanovu "Radosno detinjstvo".

On je pojasnio da će, ukoliko Gradsko veće zaista i predloži tu najavljenu tačku, odbornici na sutrašnjoj sednici na osnovu dve tačke raspravljati o "Radosnom detinjstvu", što, kako je rekao Sević, "i ne čudi kada se zna da je ta ustanova poslednjih meseci bila u velikim problemima vezanim za poslovanje".

"U dnevnom redu nalaze se tačke iz redovnog delokruga rada skupštine, izmene planova poslovanja javnih i javno komunalnih preduzeća, a ono što je možda najinteresantnije za javnost jeste informacija o stanju u 'Veterinarskoj stanici AD Novi Sad' i predlog odluke o formiranju preduzeća koje će se baviti poslovima zoohigijene", rekao je Sević.

Na dnevnom radu će se naći i devetomesečni izveštaj o budžetu i neka pitanja iz delokruga rada kadrovske komisije Skupštine Grada.

Sević je kazao da će gradski parlament raspravljati i o imenovanju vršilaca dužnosti direktora Javnog preduzeća "Parking servis" i Javno komunalnog preduzeća "Stan".

  • Podrska

    30.11.2013 16:14
    Sada pored ove dobre volje treba jos samo malo truda. Verujem da ce se za "Radosno detinjstvo" uskoro naci resenje za probleme.
  • lelica

    29.11.2013 14:15
    Treba biti zaista veliki stručnjak da bi se "Radosno detinjstvo" izvuklo iz teške situacije u kojoj se našlo...
  • Mmmk

    29.11.2013 13:59
    @Bubica
    Ne kažem ja, lepo sam napisao "kažu"... Slažem se da su trebali biti čvršći. Ali, ako mislite da nas SNS "čupa iz blata", onda se u tom pogledu ne slažemo, jer nemam takav osećaj. Čak ni kada je u pitanju PU "Radosno detinjstvo", SNS koji je na vlasti u gradu prstom nije mrdnuo. Vrtić u Radničkoj stoji onako kako ga je Pavličić ostavio pre izbora prošle godine!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.