PL: B92 čuva vrh

Proteklog vikenda odigrani su mečevi desetog kola Poslovne lige na terenima Zvezda City oaze na Adi ciganlije.

Izvor: JT

Četvrtak, 28.11.2013.

15:01

Default images

Ostalo je da se odigra poslednje kolo, ali se i pre njega znaju svi učesnici četvrtfinalnih mečeva.

Iznenađenje je da se u završni deo takmičenja nisu plasirale ekipe JTI i IOHB Banjica, veliki favoriti i već godinama unazad redovni učesnici finalnih i polufinalnih mečeva.

Konačan raspored neće se znati do poslednjeg sudijskog zvižduka jer je samo jedan bod razlike između pet ekipa. Borba za prvo mesto i dalje vode B92 i Knjaz Miloš.

Tabela: B92 23 boda, Knjaz Miloš 21, Ringier Kontal 19, Polimark Group, Mirkoelektronika, GZZ i Narsil po 16, APR 15, IOHB Banjica i JTI po 10, Sindikat 5 i JP Ada Ciganlija 3.
Raiffeisen bank
U Ligi banaka i osiguravajućih društava u desetom kolu viđeno je dosta neočekivanih rezultata. Raiffeisen banka je iznenađujućom pobedom protiv favorizovane ekipe Banca Intesa uvećala svoje šanse za plasman u plej-of.

Sberbank se remijem sa Komercijalnom bankom svrstala u grupu timova koja s pravom očekuje da će nastaviti borbu za najviši plasman u ligi Creditagricole banka kasno je ubacila u petu brzinu i tek sad dolazi do druge pobede u šampionatu protiv odlične ekipe Euro Bank.

Derbi sredine tabele ubedljivo je dobila ekipa Procredit banke protiv Unicredit banke, ali obe ekipe zadržavaju nadu da će u poslednjem kolu stići do željenih bodova koji će im obezbediti plasman u plej-of.

Tabela: Banca Intesa 23 boda, Komercijalna banka 20 , Euro bank 19, Dunav osiguranje 16, Procredit bank 14 , Unicredit bank 14, Hypo-Alpe Adria bank 14, Sberbank 14, Raiffeisen bank 14, Credit Agricole bank 8, Wiener stadtische 6 i NBS 4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: