Ibra: Najbolji i bez Zlatne lopte

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da ne mora da osvoji Zlatnu loptu da bi znao da je najbolji igrač na svetu.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 28.11.2013.

13:21

Default images

Pari Sen Žermen je u sredu uveče pobedio Olimpijakos sa 2:1, a Ibrahimović je bio strelac na toj utakmici i tako postigao osmi gol u Ligi šampiona ove sezone. Isti broj golova postigao je i Kristijano Ronaldo iz Real Madrida.

Ronaldo je trenutno favorit za osvajanje Zlatne lopte, koja se dodeljuje najboljem fudbaleru sveta. Pored njega u konkurenciji su i Frank Riberi iz Bajerna iz Minhena, koji je sa tim klubom prošle sezone osvojio ’triplu krunu’ i Lionel Mesi, koji je u prethodne četiri godine bio neprikosnoven.

Ne treba mi Zlatna lopta da bih znao da sam najbolji. To je važnije nekim drugim fudbalerima“, rekao je Ibrahimović.

Zanimljivo je da nijedan Šveđanin do sada nije osvojio Zlatnu loptu.

O tome ne razmišljam. To za mene nije važno“, rekao je Ibrahimović.

Ovo, naravno, nije prvi put da Ibrahimović hvali sebe, samo u poslednjih deset dana je za sebe rekao da je Bog, kao i da Svetsko prvenstvo neće biti vredno gledanja zato što on neće igrati na njemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: