• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miki iz Kupinova: Na Farmi sam uzeo 10.000 evra

Izvor mondo.rs

Bivši farmer, koji je "zbrisao" sa imanja, tako što je preskočio ogradu i pobegao u noć, ipak je dobio neki novac od učešća u ovom rijalitiju. I to...10.000 evra.

"Na imaje sam došao zbog love i pre početka rijalitija dobio sam 10.000 evra, ali sumnjam da ću dobiti ostatak honorara, jer sam pobegao", rekao ja Miki za "Kurir".

Miki kaže da želi da pobegne do medijske džungle i strahuje da bi televizije Pink i Prva mogle da mu uruče tužbe.

"Da se razumemo, u Farmu sam došao zbog love. Pre početka rijalitija dobio sam 10.000 evra. Nisam lud da ne pristanem na to. Sumnjam da ću dobiti novac za ostatak učešća jer sam pobegao sa imanja. Nisam više mogao da izdržim taj pritisak", rekao je Miki.

Pre nego što je ušao na Farmu, Miki, pčelar iz Kupinova, radio je na televiziji Prva. Vodio je emisiju "Moja velika svadba".

S obzirom da nije najavio svoj "odlazak" iz emisije, da bi učestvovao u rijalitiju, Miki je prekrišio ugovor sa Prvom i najverovatnije će biti tužen.

Od produkcije Farme, tražio je depozit kako bu uopšte došao na imanje. Ipak, nije uspeo da izdrži pritisak, pa je pobegao, tako da postoji mogućnost da će mu i Tv Pink poslati tužbu.

Tagovi

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ana

Sta je miki ocekivao da ce dzidza da se zaljubi u njega pa moze otac da joj bude miki je propao covek

Mile

Kakvu sramotu !!! Video bih tebe da ti ponude toliku kintu. Decko ima smisla za humor, ali nije sa estrade, a usao je u nju iznenada. Od velikog brata, pa nadalje, od obicnog coveka za tren oka postao je mediska licnost. I normalno je da nemoze da izdrzi pritisak jer estrada je pakao i samo pogani ljudi mogu tamo da traju. Naravno cast malobrojnim izuzecima.

Mica

@Mile Nije svako spreman da se valja po blatu zbog para. A ovaj miki je dno iako deluje simpaticno on je samo obican selja,neradnik

SERIJE