• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović:Biću glumica!

Izvor mondo.rs

Srpska teniserka je otkrila da nikada ne bi mogla da bude pevačica, jer loše peva, ali da bi se sigurno oprobala kao glumica.

Ana Ivanović gostovaće sledeće nedelje u Kolumbiji gde će odigrati egzibicioni meč sa Marijom Šarapovom, a tom prilikom dala je intervju lokalnim medijima.

U intervjuu je opušteno ćaskala o svom privatnom životu i planovima, pa je tako otkrila da nikada ne bi mogla da bude pevačica, jer ne ume da peva, ali da bi se rado oprobala kao glumica, prenose "Novosti".

"Kada je reč o filmu, ko zna šta će se desiti kada budem završila karijeru. Imala sam tu čast da su mi više puta nudili neke male uloge u proteklom periodu, ali fokus mi je na tenisu i planovi nisu odgovarali mom rasporedu. Morala sam da kažem "ne", izjavila je Ivanovićeva.

Ana je rekla da ne spada u onu grupu teniserki koje slobodno vreme na takmičenjima koriste za "špartanje po gradskim ulicama i buticima".

"Svako želi da ostvari maksimum na turnirima. Zato je važno da sačuvate energiju i opuštate se. Između mečeva, tako, se odmaram i oporavljam od napora, kako bih u što boljem stanju dočekala naredni duel. Nekada je to teško, jer vas grad mami da se prošetate, ali je najbolje da ostanete u hotelu, čitate knjigu ili gledate film. Obilazak vas čeka kada se završi takmičenje", rekla je lepa teniserka.

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Eh,kakvi smo

Kako ste pakosni,svaki dolar je zasluzila. Bas mora da se pljuje svaki put kad nesto izjavi. Moze da bude sta hoce a vi?

Sava

Pa nije rekla "bicu glumica" nego "Kada je reč o filmu, ko zna šta će se desiti kada budem završila karijeru". Naglasak na ko zna.

1968

@Sava Kad bude zavrsila karijeru,bice valjda mlada mama.Lepo ja kazem da ona,u poslednje vreme vise ne zna ni sta izjavljuje

SERIJE