Stojke: Braniću do 39, a onda idem da igram centarfora u Dorćolu!

Iako mu se bliži kraj mandata u "crno-belom" dresu, golman Partizana raspoloženo otkriva planove za budućnost

  • 4

Bliži se rastanak Vladimira Stojkovića i Partizana, ali raspoloženje prvog čuvara mreže "crno-belih" je ne promenjeno. Uvek spreman za šalu, golman kojem u januaru ističe ugovor sa srpskim šampionom, "Sportskom žurnalu" je otkrio namere, tačnije do kada će braniti u karijeri i šta će posle da raditi.

- Braniću do 39. godine (do 2022. godine prim.aut.)! Posle ću otići u Dorćol ili Lokomotivu, da igram centarfora! Treniraću ponedeljkom, sredom i petkom, ulaziti u igru poslednjih 20 minuta, pola sata, u zavisnosti od protivnika - objasnio je Stojković.

Golman "crno-belih" je u analizi jeseni istakao i da Partizan MORA da bude prvak, da mu godi izjava Saše Ilića da je "najbolji igrač Partizana", a na celu ujdurmu posle pobede na Voždovcem i njegove izjave da bi odbranio penal protivniku da je sudija Gogić dosudio kazneni udarac, odgovara iskreno.

- Šta sam drugo mogao da kažem? Sad se priča o sudijama, umesto o igri, o tome da smo ostavili srce na terenu. To me strašno nervira - jasan je Stojković koji je u sredu prilično slikovito objasnio razloge odlaska na zimu.

Potvrdio je još jednom da ga niko iz Uprave Partizana nije zvao da produži ugovor sa timom iz Humske.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA