ANA IVANOVIĆ: Odbijala sam filmske uloge!

Srpska teniserka istakla da nikada ne bi bila pevačica jer loše peva, dok je s filmom potpuno drugačija priča

  • 1

Srpska teniserka Ana Ivanović gostovaće sledeće nedelje u Kolumbiji gde će odigrati egzibicioni meč sa Marijom Šarapovom, a tom prilikom dala je intervju lokalnim medijima.

Pored tenisa, Ana je razgovarala i o nekim privatnim stvarima i to sa fanovima preko svog sajta gde je priznala da nikada ne bi postala pevačica jer veoma loše peva, ali da je sa filmom drugačije.

- Imala sam čast da su mi više puta nudili neke male uloge, ali fokus mi je na tenisu i planovi nisu odgovarali mom rasporedu. Morala sam da kažem "ne". Međutim, ko zna šta će se desiti kada budem završila karijeru - istakla je Ana.

Iako javnost misli drugačije Ana se osvrnula i na to da nije tip devojke koja slobodno vreme tokom turnira koristi za šoping.

- Veoma je bitno da sačuvate energiju i opustite se tokom turnira. Nekada je to teško jer vas grad mami, ali najbolje je da ostanete u hotelu, čitate knjigu ili gledate neki film - rekla je Ivanovićeva.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA