• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marija Šerifović: Da, volim žene!

 Marija Atanasković
Autor Marija Atanasković

Pevačica na kraju svog filma “Ispovest” otkrila tajnu koja dugo kopka domaću javnost - voli pripadnice istog pola.

 Marija Šerifović: Da, volim žene!

U premijerno prikazanom filmu "Ispovest" Marija Šerifović (29) otkrila je sve svoje tajne – porodične, one u vezi sa alkoholom, ali i njenim seksualnim opredeljenjem. Film je, kako kaže, snimila da bi "prestali da joj postavljaju stalno ista pitanja". "Ispovest" je odgovor na svako od njih.

Pun parter Centra "Sava" (galerija je ostala zatvorena) je pomno pratio film i povremeno aplaudirao, međutim, jasno je da je većina tu bila samo iz jednog razloga – da vidi hoće li ili neće Marija priznati da je homoseksualnog opredeljenja.

No, do Soluna sto somuna. Marija se u prvom delu filma pozabavila sopstvenom pobedom na Evrosongu, dok su svoje viđenje njenih postignuća dali saradnici, rođaci i prijatelji među kojima i predsednik Srbije, Tomislav Nikolić.

"Naša himna je 'Molitva'", u jednom od pojavljivanja u filmu izjavljuje predsednik.

Potpuno otvoreno Marija je pričala o teškom detinjstvu pored oca alkoholičara i kockara, dok je njena majka Verica u filmu otkrila da ju je muž često tukao kad je pijan.

"Nekad je bilo super, probudi me u sred noći, a krevet mi je pun para, a nekad... dobila sam nekoliko dobrih šamara od njega", ispričala je Marija.

Posebna priča bila je ona o alkoholu i dobro poznata scena iz trejlera u kojem izjavljuje: "Ja sam Marija Šerifović i ja sam alkoholičarka". Ono što zapravo sledi nakon te izjave je smeh i dodatak: "Al zamalo".

O čemu se zapravo radi? Marija priznaje da je imala nekoliko ozbiljnih pijanstava u životu, ali i da se sve to okončalo u septembru 2011. godine kada je rešila da konzumiranje svede na jednu do dve čaše vina.

Dobar deo filma čini i mini-priča o slavnoj srpskoj istoriji i onom ne tako slavnom delu od devedesetih na ovamo, praćena kadrovima srpskih svetinja i vladara, uz muškog naratora, za razliku od ostatka filma gde je Marija narator.

U samom finišu Marija otkriva da planira da zatrudni u 30. godini i to tako što će posetiti banku sperme.

Poslednje pitanje u filmu ticalo se odnosa sa ženama, gde Marija priznaje da je bila sa nežnijim polom i da je to divno iskustvo jer "vas ne grebe brada... nigde!"

Nakon projekcije pevačica nije bila raspoložena za mnogo priče. Zajedno sa ekipom poklonila se publici i izjavila da je sve što je želela da kaže rekla u filmu. Pitala je publiku da li joj se film dopao, pa ispraćena aplauzima otišla sa bine.

Marija je nakon premijere objavila na Twitter-u: "Ehej hvalaaaaa!!! Budite svoji, volite svoje i uzivajte u zivotu!" Na to su usledile brojne poruke podrške.

Pevačici su podršku iz publike pružile brojne poznate ličnosti, među kojima članice sastava "Beauty Queens" koji je pratio na Evroviziji 2007. godine, glumac Dragan Marinković Maca, Nevena Božović,  producent Saša Milošević Mare, Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik, Suzana Mančić, Rada Radenović, Beba Dragić, Beki Bekić i mnogi drugi. Od Marije se nisu odvajali mama Verica i polubrat Danijel Pavlović.

Komentari 29

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Natasa

Ne razumem-zasto moramo znati sexualno opredeljenje Marije ,ili bilo koga ko je na javnoj sceni?! To je privatna stvar sta smo,svakog od nas.Ne zanima me Marijino sexualno opredeljenje.

Aleksandar

I ja volim žene,sa ženama je sve najlepše :)

Papiga

Pa nije ni cudo sto voli zene,kad je muskarci izbegavaju u sirokom luku jer je slatka kao secer.......

SERIJE