• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dmitrović na čelu "Novosti" naredne četiri godine

Izvor mondo.rs

Dosadašnji vršilac dužnosti generalnog direktora i glavnog urednika Kompanije Radomir Ratko Dmitrović odlukom Nadzornog odbora novi je generalni direktor.

Nadzorni odbor Kompanije "Novosti" imenovao je dosadašnjeg vršioca dužnosti generalnog direktora i glavnog urednika Kompanije Novosti Radomira Ratka Dmitrovića za novog generalnog direktora na period od četiri godine, objavile su "Novosti".

Istovremeno, u skladu s odredbama Statuta Kompanije, Nadzorni odbor je zatražio od zaposlenih novinara, u svim izdanjima, da se tajno izjasne podržavaju li Dmitrovića kao glavnog urednika.

Izjašnjavanje je sprovedeno u sredu, od 10 do 18 sati i pokazalo je da Ratko Dmitrović ima apsolutnu podršku novinara Kompanije Novosti. Njih 169 izjasnilo se za, dok je 42 bilo protiv. Nevažećih je bilo šest listića.

"Poverenje koje sam dobio od Nadzornog odbora i od kolega doživljavam kao profesionalno priznanje i veliku obavezu. Uprkos nepopularnim merama koje sam počeo da primenjujem odmah po dolasku, u cilju saniranja izuzetno teške finansijske situacije u Kompaniji, duga čija je visina iznad jedanaest miliona evra, kolege su izrazile veru u ono sto skupa sa njima radim", rekao je Dmitrović nakon objavljivanja rezultata glasanja, prenose "Novosti".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image