Vesti

3

Nakon tuče naprednjaka, raspušten odbor SNS u Vranju

Autor: AM

Izvor: Tanjug/Novi magazin

Nakon tuče naprednjaka, raspušten odbor SNS u Vranju

U saopštenju SNS se navodi da je odluka doneta jer SNS želi da stvari u Srbiji menja na bolje i da je namera da stranku predstavljaju najbolji, najpošteniji i najstručniji ljudi, a ne oni koji će, zarad svojih fotelja, da pribegavaju nasilju.

"SNS će izabrati nove ljude i novi Odbor u Vranju, koji će je predstavljati na najbolji način, ali i ljude koji će raditi za Vranje, a ne isključivo za sebe i sopstvene interese. Oni koji su svojim ponašanjem pokušali da osramote SNS mogu svoju političku budućnost da traže na drugom mestu, ali SNS nije i nikada neće biti stecište samoživih i nasilnički orijentisanih ljudi", istakao je Vučić.

Lokalni funkcioneri Srpske napredne stranke potukli su se u ponedeljak uveče Vranju. Kako nezvanično saznaju Južne vesti, tuča se dogodila sinoć oko 23.30 a u njoj je navodno učestvovao i narodni poslanik iz redova naprednjaka Dragan Nikolić Nika.

 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Boza

Krajnje je bilo vreme, jer SNS gradski vecnik Milosevic Srdjan zvani "Bulajka" je lupao samare ljudima na ulici za vreme julovske vlasti, nasilna je licnost i ima krivicni dosije u krivicnoj evidenciji gradjana u Vranju, a novine su pisale da je u PU u Leskovcu postavljen za koordinatora Sluzbi bezbednosti za Pcinjski okrug u prisustvu Stefanovica predsednika Narodne Skupstine. Isto bi to trebalo da uradi i Dacic, jer gradonacelnik Vranja Antic Zoran je pre postavljena trebalo da krivicno odgovara za proneveru novca u Sportskom savezu Vranja.

eliot

Bravo za Vučića. Obećao - ispunio. Kreće i od svojih redova. Samo napred. Eh da je Srbija svih ovih godina imala po bar jednog takvog političara koji drži reč gde bi nam bio kraj.