Tehnopolis

Četvrtak, 21.11.2013.

08:54

Ruska internet kompanija u pohodu na SAD

Najveća ruska internet kompanija Mail.ru ušla je na američko tržište sa servisom elektronske pošte, instant porukama i aplikacijama za igrice za mobilne telefone.

Izvor: Izvor: Beta

Default images

Kompanija je juče otvorila filijalu My.Com u Silicijumskoj dolini u Kaliforniji i najavila je da će lansirati aplikacije za smart telefone ili tablet računare koji su kompatibilni sa softverom Applea i ili Androida.

"Iako imamo kancelarije u Silicijumskoj dolini, većina nas radi u Moskvi za grupu Mail.ru, najveću kompaniju na ruskom jeziku preko interneta", navela je firma na svom blogu.

Oni su napisali da imaju više od 100 miliona korisnika u svetu koji svakog meseca koriste njihove servise i da imaju ogromno iskustvo u oblasti komunikacije i igara.

Aplikacije "myMail" za elektronsku poštu i "myChat" za instant poruke pokrenute su juče, uz softver "myGames" za mobilne telefone. Ovi programi imaju brojne konkurente na tržištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

20 h

Podeli: