Sreda, 20.11.2013.

08:52

Uhapšen "razgaćeni" navijač

Policija juče uhapsila navijača "Partizana" zbog sumnje da je 2. novembra na 145. derbiju skinuo pantalone i donji veš i gledaocima pokazao golu zadnjicu.

Izvor: Blic

Default images

Radi se o Svetomiru Aničiću (25), rodom iz Loznice, sa prebivalištem u Novom Sadu. On je priveden u utorak po podne, nakon čega je u skraćenom postupku priveden sudiji.

"Aničić je odmah zatražio advokata, a potom je tražio da pogleda kakvi dokazi postoje protiv njega. Zato je na saslušanje kod sudije priveden tek sinoć oko 19 sati. Posle saslušanja biće određeno da li će mu zbog nedoličnog ponašanja na stadionu biti određen pritvor", kaže izvor "Blica".

Derbi utakmicu na "Marakani" obeležio je sukob suprotstavljenih navijačkih grupa Partizana - "Alkatraza" i "Zabranjenih", zbog čega je bila uhapšena 41 osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

21 h

Podeli: