Mladen Lukić raznežio žiri, Emina mu ponudila saradnju! (VIDEO)

Talentovani trombonista iz Zemuna nikoga nije ostavio ravnodušnim, te je Emina Jahović nakon njegovog nastupa poželela da radi sa njim, dok je Kiki od silnog uzbuđenja napravio lapsus

  • 4

Mladen Lukić, tridesetogodišnji trombonista iz Zemuna koji je pevao pesmu Indi Ari "Ready for love", publiku je ostavio bez teksta, dok je žiri sasipao komplimente sa svih strana!

Željko je prokomentarisao da je Mladen kompletna ličnost, a ni Emina nije mogla da sakrije svoje oduševljenje, te je mladom muzičaru ponudila da mu napiše pesmu!

- Ja se potpuno naježila, mogla bih da te slušam 24 sata! Imam već želju da radim sa tobom, ukoliko i ti želiš! - očarana je bila pevačica, a ništa manje oduševljen nije bio ni Kiki, koji je od uzbuđenja napravio mali lapsus.

- Oduševljen sam, prvi put čujem glas koji prevazilazi okvire Zemuna! - rekao je on, dok se publika zajedno sa ostatkom žirija grohotom smejala.

Ni Kristina nije ostala ravnodušna na besprekoran glas Lukića, te mu je udelila brdo komplimenata, između ostalog, i da zvuči egzotično kao da je sa Jamajke, a ne iz Zemuna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angie

    19. novembar 2013 | 22:40

    I od mene DAA... glas ima fantastican naj bolji do sada! Moj favorit

  • Kasper

    19. novembar 2013 | 23:41

    Ovaj čovek je fenomenalan! Savršeno otpevano, emotivno... Ako Mladen ne uđe u finale, onda X faktor stvarno nema smisla!!!

  • Mali

    19. novembar 2013 | 23:06

    Fenomenalan !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA