Utorak, 19.11.2013.

17:56

Matijeviću ukinut pritvor

Funkcioner DS i bivši direktor Zavoda za izgradnju grada Borislav Novaković i vlasnik Industrije mesa "Matijević" Petar Matijević pušteni su iz pritvora.

Izvor: Beta

Default images

Zajedno sa njima, iz pritvora je pušten i vlasnik "Aleksandar gradnje" Vojislav Gajić.

Viši sud u Novom Sadu prihvatilo je predlog branilaca da se pritvor ukine, jer nema osnova za njega, potvrdili su novinarima branioci Novakovića, Matijevića i Gajića.

Pritvor je ukinut i bivšem direktoru "Aleksandar gradnje" Zoranu Ćulumu.

Novaković, Matijević i Gajić privedeni su 24. septembra zbog sumnje da su u malverzacijama s građevinskim zemljištem oštetili Novi Sad za 1,3 miliona evra.

Borislav Novaković je bio i gradonačelnik Novog Sada od 2000. do 2004. godine. On je šef poslaničke grupe Demokratske stranke u Skupštini Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: