Utorak, 19.11.2013.

10:10

Zbog koga je Viktorija Bekam na kolenima?

Ljubav prema modi spojila je glumicu Evu Longoriju i kreatorku Viktoriju Bekam. Postale su dobre prijateljica i upravo zbog toga Evu često viđamo u kreacijama bivše Spajsice. Sada Viktorija priprema svoju prijateljicu za humanitarno gala veče koje se održava večeras u Londonu.

Izvor: Super žena

Default images

Na slici koju je Viktorija objavila na svom profilu na Tviteru ona je na kolenima ispred glumice, dok joj poravlja elegantnu crnu haljinu koja savršeno ističe Evine obline. Poš je bosa i baš kao i svaka kreatorka vredno radi na svojim kreacijama.

Inače, Eva Longorija će voditi program humanitarne večeri gde će biti održana aukcija, ali i dodela nagrada za one koji šire svest o deci i ženama širom sveta.

Inače kada je reč o Evinom ljubavnom životu pre samo mesec dana mediji su pisali kako se "pomirila" s bivšim dečkom Eduardom Kruzom sa kojim je raskinula pre skoro godinu dana, ali glumica je sada već u zagrljaju novog dečka Hosea Antonija Bastona direktora "Televise" najveće medijske kuće u Južnoj Americi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: