BG: Izabrana privremena uprava

Nacionalne vesti - Ponedeljak 18.11.2013 - 19:42

Vlada Srbije, na predlog SNS-a, odlučila je da predsednik Privremene uprave u Beogradu bude Siniša Mali.

Mali predsednik privreme uprave u Beogradu (Foto: B92) Mali predsednik privreme uprave u Beogradu (Foto: B92)
Privremenu upravu u Beogradu činiće Nikola Nikodijević iz Socijalističke partije Srbije, Andreja Mladenović iz Demokratske stranke Srbije, Tatjana Pašić iz Demokratske stranke i Nebojša Čović, na predlog Srpske napredne stranke.
 
Vicepremijer Srbije Aleksandar Vučić je rekao da Vlada ima tri svoja predstavnika, a opozicija dva, i dodao da je Liberalno-demokratskoj partiji ponuđeno mesto u Privremenoj upravi, ali da je to odbila zbog - kako je navela - "zatrovane atmosfere" za koju je okrivila DS.
 
Vučić je rekao da će Mali koji je njegov savetnik, sada morati da ostavi sve svoje dužnosti i da se naredna dva meseca posveti poslu u Privremenoj upravi Beograda.
 
Lider SNS je rekao da Mali neće biti kandidat SNS za gradonačelnika Beograda i da neće biti ni na izbornoj listi te stranke na lokalnim izborima u Beogradu za koje je kazao da će biti za tri do tri i po meseca.
 
Beta

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: