• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anja Đorđević u Reksu

Izvor MONDO/Agencije

Anja Đorđević sa svojim bendom održaće koncert u Kulturnom centru Reks 1. novembra na kome će pevati sopstvene kompozicije.

U okviru muzičkog zagrevanja za Filmski festival Slobodna zona, koji će se održati u Beogradu od 7. do 13. novembra, Đorđević će nastupiti sa svojim bendom sastavljenim od vrsnih solista dva simfonijska orkestra Beogradske filharmonije, Simfonijskog orkestra RTS i orkestra "Pozorišta na Terazijama".

U najavi koncerta koji su organizovali Filmski festival Slobodna zona i Ring Ring festival, istaknuto je da je bend posvećen izvođenju starih šlagera "u novim muzičkim odorama" i novim tekstovima.

Kompozitorka Đorđević stare melodije i pesme autorski je transformisala a dramaturzi Maja Pelević i Slobodan Obradović napisali su potpuno drugačije i neočekivane reči na poznate, stare tonove. Aranžmane svih pesama: šlagera, kancona, džez standarda i pop hitova napisala je Đorđević, koja ih i peva.

Bend koji su oformili kompozitorka Đorđević, Petar Živanović, violina, Boris Brezovac, viola, Ivan Ranković, klarinet, Sava Đurić, fagot i Srđan Đorđević doprinosi da pesme zvuče originalno i nesvakidašnje jer je kompozitorka pisala pesme upravo za njih bez njih one ne bi postojale.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE