Snažan start BSK-a

Lokalni sport - Četvrtak 24.10.2013 - 23:25

Vranje - Košarkaši BSK Juniora pobedili su, u 1. kolu Druge regionalne lige grupa Istok, ekipu Hajduk Veljka iz Negotina sa 63:59 i pokazali da će favoriti gubiti bodove u Bujanovcu.

Sa mečeva BSK-a Sa mečeva BSK-a

Najbolji akter utakmice bio je Vranjanac Dušan Antić koji je postigao 25 koševa, a Aleksandar Popović koji je, takođe, iz Vranja i do skora standardan igrač Juga postigao je pet koševa, ali bio je briljanatan u odbrani.

Bujanovčani koji su podmladili ekipu i oslonili se na svoje igrače i dvojicu iz Vranja i biće izuzetno neugodan protivnik za sve protivnike.

Trener Nenad Petrović, takođe iz Vranja, najavio je borbu za vrh tabele, a utakmica sa Hajduk Veljkom jednim od favorite prvenstva je to pokazala.

Rezultati 1. kola Druge regionalne lige Istok: BSK Junior – Hajduk Veljko 63:59, Vlasotince – Radan 68:86, Hisar – Zone Bojs 88:75, Đerdap – Jastrebac 56:89, Negotin – Mladost, 30. oktobra.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: