TELEGRAF NA LICU MESTA: Ovo je srpski večiti derbi u golfu! (FOTO)

Crveno-beli nastavili dominaciju u okršajima sa večitim rivalom, a najnoviji duel na Adi Ciganliji prošao je u prijateljskoj atmosferi bez tenzije koju krase okršaji Partizana i Zvezde

  • 3

Srbija je u sportskom smislu podeljena na Crvenu zvezdu i Partizan, to je najveći i večiti derbi u našoj zemlji u bilo kom sportu. Naravno, najvažniji su u fudbalu i košarci, pa onda slede rukomet, odbojka, vaterpolo, atletika, tenis, a sada smo dobili i večiti derbi u golfu!

Upravo je treći po redu večiti derbi odigran u nedelju na Adi Ciganliji.

Golferi Crvene zvezde savladali su Partizan sa 8.5 : 2.5 u trećem susretu večitih rivala i na taj način nastavili dominaciju u odnosu na njih, jer su slavili i u prethodna dva duela.

Na terenima na Adi Ciganliji, simpatizeri crveno-belih pokazali su veću preciznost i smirenost u okršaju večitih rivala koji se po mnogo čemu razlikuje od uobičajenih "borbi" Partizana i Zvezde.

Igrači obe ekipe su u prijateljskoj atmosferi, bez naboja i tenzije, pokazali fer-plej i prilikom spornih odluka.

Golfer Partizana, posle jednog udarca nije mogao da pronađe svoju lopticu, zbog čega je trebao da dobije kazneni udarac, međutim, Zvezdin igrač je u stilu pravog sportiste pokazao protivniku gde je loptica otišla.

- Nećemo da vas krademo - rekao je Zvezdin golfer i dodao:

- Ionako smo mnogo jači, a mogli biste sad da odigrate neki loš udarac.

Kapiten Zvezde Goran Stanarević, za razliku od Momčila Mijuškovića, koji je predvodio crno-bele, mogao je biti mnogo ponosniji na svoju ekipu, ali su svi akteri pokazali da i dueli večitih rivala mogu biti prijateljski

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(P.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA