KALIFORNIJA: Klovn ubio ozloglašenog narkobosa!

Najstarijeg od braće ozloglašenog meksičkog narko-kartela Areljano-Feliks, Fransiska Rafaela Areljana, ubio je u letovalištu u Los Kabosu, muškarac maskiran u klovna

  • 7

Fransiska Rafaela Areljana Feliksa, najstarijeg od braće ozloglašenog meksičkog narko-kartela Areljano-Feliks, ubio je danas, u letovalištu u Los Kabosu, muškarac koji je nosio kostim klovna, saopštile su vlasti.

Porodica Areljano Feliks potvrdila je njegov identitet na mestu zločina, u iznajmljenoj kući na plaži, dodaje se u saopštenju. Fotografija snimljena posle ubistva, prikazuje njegovo telo ispruženo na podu kuće otvorene prema obali.

Zvaničnik kancelarije državnog tužioca rekao je da je ubica nosio kostim klovna, uključujući i crveni nos pajaca. Areljano Feliks služio je kaznu zbog trgovine drogom u SAD, ali je oslobođen i deportovan 2008. godine, podsetio je AP.

Fransisko Rafael Areljano Feliks, kao i njegova braća, bio je poznat po nasilnom i brutalnom kontrolisanju narko tržišta u Tihuani tokom 90-ih godina. Braća Areljano Feliks, njih sedmorica, nekada su činila vodeći narko-kartel u krijumčarenju kokaina, marihuane i drugih vrsta droga između Meksika i Kalifornije.

Taj kartel je bio inspiracija za film Stivena Soderberga "Putevi droge".

Kartel je značajno oslabljen hapšenjem četvorice braće, ali se pretpostavlja da ga sada vodi njihova sestra Enedina uz pomoć sina Fernanda, poznatog kao "Inženjer".

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA