Vesti

3

Tadić: Nije vreme da se vratim

Izvor: Novosti

Tadić: Nije vreme da se vratim

Komentarišući za Večernje novosti poziv lidera LDP Čedomira Jovanovića da se više agnažuje u opozicionom radu, Tadić je ponovio da je svestan kritičnog stanja u kome se nalazi opozicija, u trenutku kada bi trebalo da bude najefikasnija i potpuno fokusirana na goruće probleme.

“Spreman sam sa svima da razgovaram. Tu sam, pratim sve što se dešava. Iz borbe za interese Srbije nisam nikada ni izašao, pa mi nije potreban poseban poziv za povratak. Ali prejaka je buka zla, i u medijima i u javnosti”.

Na pitanje koliko aktivno učestvuje u svakodnevnom stranačkom životu demokrata i kako gleda na sukobe i dešavanja u DS, Tadić odgovara da prisustvuje sednicama stranačkih organa, te da je uvek spreman da iznese mišljenje, kritiku, savet.

“Ali u Krunsku retko odlazim i ne učestvujem u dnevnom životu stranke”, rekao je on.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Stevan

Tadiću pokazao si šta znaš,sedi disi,ni za disi nisi.Ne verujem u drugu šansu.Videli smo tvoje umeće i osećaćemo ga dok smo živi.

Ljubomir Zejak

PAMETNA ODLUKA TADICU! "NIJE JOS VREME",TADICU!. DS je nacinila katastrofalne i neoprostive greske.Moracete da budete "strpljivi",i da sacekate dok ova garnitura dobro ojadi i uzdrma srpskoga coveka,da se jednom konacno osvesti.Ko zna.Mozda ce oni preporoditi Srbiju?!."BUDIMO STRPLJIVI".Vreme je uvek najbolji pokazatelj i svedok.Predlazem Vam,da sredite svoje redove i ocistite ih od nemoralnog sljama i kameleona,koji su u proslosti DS-u zabadali noz u ledja.Vi dobro znate koji su to ljudi.DAJTE NOVE MLADE I PROSPERITENTNE LJUDE.Verujem da ih Srbija ima.Kada sve to postignete,tek tada vazi ono sto ste na Vasem debaklu izjavili"DOVIDJENJA,VIDECEMO SE U NEKOM DRUGOM FILMU".

Demokrata

Kao clan DS-a smatram da je povratak Borisa na celo stranke nuzan i lekovit. Djilas je uspeo da ruinira organizaciju za manje od godinu dana, i fakticki upropasti ono sto je gradjeno vise dve decenije. Srbija je zemlja bez kritike vlasti bez opozicije. Boris mora da nastavi gde je stao ali samo sa novim ljudima.