Fudbaleri Zvezde odvezli sa parkinga stadiona razbijene automobilie, uprava još ćuti

Novosti online

15. 10. 2013. u 09:30

Oštećena su vozila Miloša Vesića, Marka Trkulje, Ljube Nenadića, Darka Lazića, Abiole Daude, Gorana Gogića, Vukana Savićevića i Milana Jokića. Ekipa u pratnji policije stigla sa Zlatibora

Fudbaleri i članovi stručnog štaba Crvene zvezde doputovali su u Beograd, sa Zlatibora, u pratnji policije. Autobus sa ekspedicijom crveno-belih stigao je u Ljutice Bogdana, a predostrožnosti radi jedan policijski kombi bio je parkiran preko puta “Marakane”.

Fudbaleri su se i lično suočili sa štetom na svojim automobilima i brzo, u različitim raspoloženjima, napustili plato ispred stadiona.


Nepoznati počinioci su na svakom automobilu razbili bočna stakla, nekima su stradale i šoferšajbne, i potom ubacili po jedan šampon.

Generalni sekretar kluba Miodrag Zečević okupljenim novinarima je rekao da neće davati izjave dok se ne završi policijska istraga, a počinioci su dobro znali koja kola su im meta pošto četvorotočkaši doktora, fizioterapeuta i tim menadžera nisu oštećena.

Policijski uviđaj je završen, ali nikome nije dozvoljeno da priđe mestu incidenta. Koliko se može videti sa strane, stradala su vozila igrača koji ne igraju ili imaju malu minutažu u prvom timu, dok niko od standardnih prvotimaca automobile nije ostavio na stadionu. Među četvorotočkašima koji su polupani su i oni u vlasništvu golmana Miloša Vesića i Marka Trkulje, odnosno Ljube Nenadića, Darka Lazića, Abiole Daude, Gorana Gogića, Vukana Savićevića i Milana Jokića.

Očigledno da je ovaj incident povezan sa pismom kojim su se u ponedeljak javnosti obratili fudbaleri srpskog vicešampiona, u kojem su istakli očajno stanje u klubu, od osnovnih uslova za rad, pa do uslova u svlačionici kad često nema sredstava za kupovinu leda ili čak i šampona i sličnih potrepština. (Otvoreno pismo fudbalera Crvene zvezde pročitajte OVDE).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (68)

Fedex

15.10.2013. 09:48

Bravo ''momci'' i sta ste sad postigli jos jednim brukanjem? Ja razumem da je neko razigrinan jer svako od tih igraca vozi besna kola i visi na splavu svakog dana i ima skoro maksimalne uslove, i onda laze za neke sampione.Ali jel to ovaj nacin? I sta sad ste postigli ode jos jedna sezona u cabar, koja svejedno zbog tih istih igraca je gotova, a sad ste jos obrukali klub. Bravo!

zoks

15.10.2013. 10:28

@Fedex - Fedex@ Najbolji lekovi za lecenje kompleksa u Beogradu su dzipovi i splavovi!Tu kad se udje svi kompleski prestaju!Istina samo za koji sat!Na splavove mozete ici celog zivota,a sportisti biti ne mozete celog zivota nego samo do otprilike 30-te godine i kraj!Zato se batalite splavova nego se prihvatite sporta i zdravog zivota i bice rezultata!Kicanovic,Slavnic,Dalipagic,i ostali nisu isli na splavove i ziveli bolesnim nesportskim zivotom!A vi nikada necete biti kao oni,pa makar ziveli 1000 godina

Bojan @@

15.10.2013. 09:55

Sramota ! Zato nam i ide kako nam ide ! Nema nama pomoci ! Narod ne zeli da se menja ! Svoju svest,svoj nacin razmisljanja ! Ode sve u majcinu !

Vladica

15.10.2013. 09:57

Uprave se menjaju a huligani sa severa ostaju verni svakoj do kraja. Jos je u secanju onaj cirkus sa izborima kada je Lukic bio jedini kandidat a sever ubedjivao zvezdasku javnost zasto treba da se glasa. Jasna je namera posle saopstenja uprave da se teze zamene i odgvornost i krivice prebaci na igrace. Dok vodje sa tribine i vodje iz uprave svoj finansijski saldo povecaju dotle igraci nemaju ni za osnovne potrebe. A ironija je da su upravo takvima najvise puna usta ljubavi i Zvezde.

Vlajko

15.10.2013. 11:24

@Vladica - Potpuno tacno. Dodao bih samo da je situacija slicna i sa moje strane brda. Njagori olos, narko dileri, reketasi i kriminalci su zaposeli obe tribine i uteruju strah igracima i clanovima uprava. Ovo samo drzava moze da resi. Da pohapsi krimose, osudi ih i dozivotno im zabrani prisustvovanje fudbalskim utakmicama. Ali tesko da ce se to desiti uskoro, jer su svi oni u sprezi jedni sa drugima.

PENZIONER

15.10.2013. 10:57

@PENZIONER - evo uljeza od penzionera. sve si sam o sebi , zvezdi rekao . to ste vi ( cast izuzetcima ,velikom broju navijaca zvezde koji iz njima znanih razloga cute ) , to je taj drzavni projekat za oporavak Srbije .

zoks

15.10.2013. 10:10

lopovi,Karadzicu i ostali srbijanski politikanti,ukinite fudbal u Srbiji na 30 godina i eto ponovo zdravog fudbala i zdravih odnosa!Ali naravno da vi to necete jer su velike pare u igri i ne odricete se vi tolikog novca!

Gruja

15.10.2013. 10:15

Da su pametni da vrate dresove Dzajicu i Covicu, pa neka oh oni daju nekome ko ce da igra besplatno!

miki

15.10.2013. 10:38

@Gruja - od avgusta covic skoro da nemam nikakvu funkciju u klubu , tako da tu je legenda pa neka se ona time bavi....a mi polako idemo da gledamo kosarku gde ljudi istinski igraju za zvezdu ....

Deki

15.10.2013. 10:15

Mene bi bilo sramota, da pred takvom publikom igram ko devojčica, realno govoreći ...Druga je stvar što mi takva igra Zvezde odgovara. Pitam se, kakve li je ugovore i milione imao recimo jedan Šestić, Borovnica, Ljukovčan i ostali Zvezdini asovi, kojima je, čini mi se, najvažnije bilo da obuku taj dres Crvene Zvezde? Pare jesu problem, ali su i "fantastičan" izgovor. To važi i za naše devojčice, da ne bude zabune.

nikola

15.10.2013. 12:38

@Deki - Svaka cast brate na komentaru. Imas od mene jedno cyber pivo. Ziveli!!!

MatijaBG LDP/DS

15.10.2013. 10:26

Hahhahahahahahaha...sjajno....pa sad se konacno okupajte.Kod Cigana se uvek svi sukobi vode oko sapuna,sampona i slicno,razumljivo....:)

Niks

15.10.2013. 11:09

@MatijaBG LDP/DS - Vau mnogo si zanimljiv, sa tim rasistickim komentarom a imas potpis LDP/DS, ovi fudbaleri zaradjuju po 250.000 evra godisnje, ako su to ti ''Cigani'' na koje ciljas, onda imas problem sa logikom...A pogotovo ti huligani sto zive na Dedinju, znaci komentar ti je ostrascen i prilicno glup...

Vožd

15.10.2013. 12:44

@MatijaBG LDP/DS - Izvini Niks ali vi ste se sami prozvali CIGANI. Nije naša želja da vređamo Rome.

ultrabgd

15.10.2013. 10:36

Ovo je lepa vest za nase dusmane koji se nasladjuju ovim. To je epilog ovog tzv hrabrog diverzantskog poduhvata.

Niks

15.10.2013. 11:10

@Kristic - Jeste jeste, bas si pametan sa tim komentarom...Fudbaleri koji za godinu dana zarade vise nego ti za ceo zivot, oni se bas ne kupaju jer eto siromasni su...Pre bih rekao da se ti ne kupas...

slobo

15.10.2013. 11:12

@Vlajko - "Vlajko"vaš humor i inovativnost ste puno puta pokazali na vestima o Zvezdi.Bitno je da vama sve ide kao podmazan stroj,da i da te pitam čija su vojska "KIMI" i njegovi ?

goran

15.10.2013. 11:00

Pa ovo je luda zemlja i narod. Umesto da bodre te igrace oni im prave jos teze pa oni igraju kako mogu a vi ih podrzite pa da su najgori i ginut ce za svoj klub. Ovako samo dokaz da su mafijasi svugde i da se ti navijaci trebaju isterati iz uprave sto pre. Neka prave red u svojoj kuci a ne da drugima drze predavanja. Pozdrav pravim navijacima zvezde koji bodre svoj tim i nista vise.

virdus

15.10.2013. 11:46

@goran - ....ako neko bodri svoj klub,onda su to Delije....vec 6 godina cekamo titulu....a oni se setaju po terenu,da barem trce....setaci.....

Mijovic

15.10.2013. 11:06

Pa ja ni u skolu nisam hteo da idem bez para,a ovima sto su lomili stakla plata je na vreme primaju je od uprave koju brane.Dajte im dresove nek igraju sami.

MatijaBG LDP/DS

15.10.2013. 11:11

Evo poceli su konacno da se gadjaju samponima,Grobari ce lakse da disu,konacno:)

MatijaBG LDP/DS

15.10.2013. 11:17

Akcije Zvezdinih navijaca mi se uvek dopadnu,kao navijacka grupa,iako musava, ne trpi da neko ponizava njihov klub,posebno izjavama i odmah reaguju,ali se istovremeno setim svoje navijacke grupe ili ti grupa Partizana,grupa koje trpe diktaturu,klub se ponizava i od strane igraca,pojedinaca i od strane uprave,ali reakcije nikad nema...s toga pojedini Grobari,ucite i reagujte!Kod nas je stanje jednako ocajno,nije vreme za ruganje vec akcija!

sax

15.10.2013. 12:01

@MatijaBG LDP/DS - Ko si bre ti, sem ako nisi huligana, da ovo opravdavaš.. .pa čim bande huligana preuzmu vlast jedino će ostati da se ugasi svetlo. ..čitam skoro stalno tvoje komentare ali ovaj ti je dno. ..pa ko te tera da ideš na utakmice. ..em ulaziš, verovatno džabe, em kritikuješ. ..sedi kući. ..a ako uprava cigana me osudi ovakav huliganizam onda svi ihrači treba da odu

MatijaBG LDP/DS

15.10.2013. 13:15

@MatijaBG LDP/DS - Sax,da li je to skracenica od saksije?U tebi je posadjeno duboko nerazumevanje napisanog...a kad smo vec kod jadikovanja,da li si cuo da radnici u fabrikama koje 2 godine ne primaju plate kukaju da nemaju za sampon?Ovaj napad je cista simbolika i ne vidim nista pretece u tome,samo su dobili sampone za kojima kukaju!Da,huligan sam,napolje djuric iz partizana!

virdus

15.10.2013. 11:44

...da,da....tako je to,u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.....a sta su mislili,da ce Delije da padnu na pricu o samponima,pa nije valjda da zbog neimastine nisu mogli da trce protiv Donjeg Srema,Vozda,Cuke....alo bre,bedno izgledate na terenu,igrate bukvalno za trecu ligu.....sramota....

БГД - 011

15.10.2013. 11:54

Закатанчите и погасите већ једном те вечито незасите југослАвенске Брозове близанце! Пошаљимо и једне и друге комунистичке паразите најзад где су им завршили и оснивачи и Југославија - на ђубриште историје, једном за сва времена!

kum zorz

15.10.2013. 11:55

mene bi bilo sramota da primam platu 10 hiljada evra,i da cekam od kluba da mi kupi sampon,ali dobro sad barem vidimo ko igra u zvezdi,a da im plate kasne kao sto kazu ne bi gospoda svaki vikend bila po splavovima,smanjite gospodo malo votke i imace te za hed and solders

navijacOd1968

15.10.2013. 11:56

A sto vam je kriv Vukan Savicevic ? Sramite se 'navijaci' ... tipican dogovor uprave sa 'navijacima' ... bravo za upravu ... i za dzaju ... nema dzajo vise socijalizma, da ides sa vrecama (drzavnih) para i kupujes sve od Triglava do Gevgelije ... da sam na mjestu oca Vukana Savicevica momentalno bih trazio raskid ugovora ... pa neka igraju covic, kokeza, bugarin, zecevic i ostali ....

Smesno

15.10.2013. 12:13

@Vlajko Kakva bre Coviceva vojska? Pa da je to Coviceva vojska, oni bi dosli na utakmice Aba lige da podrze tim.A oni to nece ma koliko Covic pokusavao da ih ubedi Jos jednom pljujes po Covicu bez razloga...

ercov

15.10.2013. 12:16

Scenario americkih dvadesetih, sindikati i radnici organizuju strajkove a gazde organizuju batinase. Ovo je dno i najverovatnije kraj zvezdine vestacke uprave !

PanicusVulgaris

16.10.2013. 02:12

@ercov - ercov, savrseno si opisao situaciju. Upravo to se dogodilo ovde - uprava je nalozila svojim partnerima u kriminalu, huliganima koje samo lud covjek moze nazvati "navijaci" da urade ovo da bi zaplasili igrace. Ovo je vec neshvatljiv criminal, ovo je amerika dvadesetih I njemacka tridesetih godina proslog vijeka!

Vožd

15.10.2013. 12:49

Zašto ste toliko plitki. Pa Ćoki 2003 malo plati huligane sa severa da rade takve stvari, da fudbalerima nebi morao da plaća mnogo veće iznose. Oni zaplaše fudbalere, fudbaleri igraju (za Dzaba) i mirna Bačka. Eto vam razloga. ĆOKI 2003 POBEDNIK!!!

Milislav

15.10.2013. 13:04

Treba do daljeg pozvati na apsuluni bojkot svih utakmica do kraja sezone.Poruka navijacima da prestanu prljati ruke od manekene.

MatijaBG LDP/DS

15.10.2013. 13:18

ja nigde nisam procitao da radnici koji rade u propalim firmama i 2 godine ne primaju plate kukaju da nemaju sampone...dokle u ovoj drzavi da se kuknjava jednih smatra tragicnijom od kuknjave drugih...koliko vidim ispred stadiona nisu parkirali Spaceke...tamo neki Vukan Savicevic vozi besna kola,za sta?Ova akcija navijaca Zvezde meni licno je presimpaticna i puko`sam od smeha kad sam procitao!

mile

15.10.2013. 13:48

Ovim činom nije rešen problem u C. Zvezdi, sada je još veći. Ovo ne vodi ničemu osim stanju haosa. To C. Zvezdi ne treba. Imamo to što imamo. Imamo dugovanja. Imamo upravu, ma kakva da je a imamo igrače, ma kakvi da su, naši su. Ovo za mene nije dokaz Zvezdaštva, junaštva, već dokaz huliganstva. Apel navijačima, Ne okrećite se protiv igrača, kluba i uprave iako vas pojedini komentari baš na njih i huškaju.

zoran

15.10.2013. 14:01

To rade "beogradjani" dosli sa razno-raznih planina sirom lepe nam, bivse, Jugoslavije. Seljashtvo je zavladalo gradom. Primitivizam na svakom cosku. U novijoj istoriji su se desila dva egzodusa starosedelaca Beograda. Prvi kada su komunjare sishle sa planina i proterale pamet i kulturu ovog grada. Drugi egzodus se desio tokom dvedesetih, kada silaze rodjaci, prethodnika, sa istih tih planina. Ono malo sto je ostalo se povuklo u kuce, a najveci broj je odavno u zapadnim zemljama.

zorandjala

15.10.2013. 19:22

@zoran - smatram ovaj komentar neumesnim, a razlog .stanovnici sela a ne seljaci su danas najzdraviji deo drzave sav olos je danas u grau jer tamo ima leba bez motike zato nevredjajte selo i stanovnike istih hvala,

Mijovic

15.10.2013. 19:31

@zoran - Slusaj ti beogradjanine,ti sto su sisli sa planine uglavnom imaju porodice jer su vaspitavani da setaju decu a ne kerove po parkovima,i kao takvi uglavnom su zauteti jer nemaju na kredit kupljene stanove,nego krvavo zarajene kuce.Nego razmisli ti o vasim beogradskim ortacima,bbracalama,braticima,i ostalima.Ti sa planina nisu obijali butike za patike,nego tvoji beogradjani.

Zoran

15.10.2013. 14:07

Jedno je biti duhovit i ostaviti ispod brisača po jedan šampon, a drugo je huliganski porazbijati stakla na kolima. Ovo su mogli da urade samo ozbiljno poremećeni umovi, i nadam se da će jednom zauvek policija i sudstvo uspeti da počiste te barabe iz tzv. navijačkih grupa...

Asi

15.10.2013. 14:08

Smesno... pocelo je da lici na sapunicu.. kakva otvorena pisma i gluposti... zvezdi nema pomoci dok se ne privatizuje... a isto vazi i za sve ostale klubove.. sta fali privatizaciji ako se lepo sprovede i cao.. koliko je stanova kupljeno sa racuna zvezde, partizana i ko zna sta jos.. a navijaci.. hm to je simbol sile i nasilja... ko voli i podrzava svoj klub ne cini ovakve gluposti..

dejan

15.10.2013. 14:34

Jedan je Tooooncef, jedan je Kooookeza,nemojte ljudi nista da brinete takve velicine i magovi svetskog i galaktickog,medju-kontinentalnog fudbala resice ovo.Kazu da ako oni izadju iz Zvezde,Bajern.Real I Barselona se povlace iz svih takmicenja.Ehh kuku sta smo docekali.

Mido

15.10.2013. 14:44

Bogami ovo nije dobro.Totalan haos.Sa ovakvim metodama ce biti mnogo teze naci pravi put ka sreci i uspehu.Onaj ko je ovo ucinio je najveci neprijatelj kluba.Sta ce igraci tek da razmisljaju.Na terenu se skidaju,lupaju im se auta i fizicki im se preti ?Ko ce ostati da igra u takvom klubu ?Ko normalan moze da radi u takvoj atmosferi ?Zvezda nikad nije bila u tezoj situaciji.Neverovatni dugovi,nelikvidnost,razjedinjena uprava,losa atmosfera...Izgleda da smo blizu kraja.mozda je tako bolje.

sale

15.10.2013. 15:02

ovo lici na Farmu ili cirkus !!! Tuga i jad od fudbalera, navijaca i uprave !!! Stvarno smo dotakli dno !!!

Dragan Lo

15.10.2013. 15:42

Ovo je bilo saopštenje ološa koji odgajaju uprave kako Zvezde, tako i Partizana. Tu su i ostali "navijači". Ja navijam za Partizan i volim fudbal, ali država bi ovu ligu trebala suspendovati na par godina. Nema smisla igrati fudbal.

Privatizacija

15.10.2013. 16:13

Privatizovati Zvezdu moze samo lud ili neinformisan. Da ulozi kapital i da mu posle prete ili razbijaju kola i slicno moze samo jedan u prvoj recenici opisan. Kakvu korist ja koji zelim da ulozim moj kapital mogu izvuci iz Zvezde? Pricate o ulaganjima u Zvezdu kao da je rudnik zlata koji samo treba iskopati, smesno. Nevidim ulaganja cak ni onih koji neznaju sta ce od novca jer uvek ima bolje resenje od ovog rizicnog ulaganja. Volio bih da nije tako ali nazalost to je realnost.

Milan

15.10.2013. 16:54

Sve je jasno,Dzaja i igraci na jednoj strani, a huligani ( oni sa severa koji godinama zive od kriminala) i podpredsednici (automehanicari) na drugoj strani. S kim god da sam pricao ovih dana,svi ,ama bas svi, podrzavaju postene i casne ljude,kao Dzaju,kao Paunovica ili Soskica, niko ne zeli vise da gleda ovo ubijanje nacije i dobara od strane raznih Djurica,Kokeza,Tonceva,uz pomoc ovih sa severa i juga,navodnih navijaca a ustvari svi od reda s dosujeima u MUP- U, koje neko stiti..

nesa

15.10.2013. 19:39

Kako li se sad,kad su dobili sampone,osecaju Zvezdini fudbaleri?Pa,sad se uopste ne osecaju :)

Goran

15.10.2013. 19:45

Kako bi inače ubacili šampon u auto?! Da se ne lažemo, njihova izjava je čista laž. Imaju para da voze ovakve automobile, a nemaju za šampon. Videli smo slike sa splavova, u društvu su raznih sponzoruša. Treba da ih je sramota.

radojko

15.10.2013. 20:12

Zatvorite Zvezdu i Partizan ,da bi nam nacija ozdravila.Odstranite ga kao bolest iz tela,ne treba nam.To nisu oni klubovi za koje smo navijali.Bar mi normalni Srbi.Al zaista tako mislim ni trunke provokacije nisam stavio u komentar.

nuk

16.10.2013. 12:55

zvezdu su unistili zvezdasi a partizan partizanovci koji sede u foteljama a ova deca nisu kriva sto su zalutala tu