Povređeni rudari dobro

Lokalne vesti - Ponedeljak 14.10.2013 - 11:40

Rudari povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći u nedelju kod Kriv Feje smešteni su na odeljenju Hirurgije u Bolnici u Vranju i u dobrom su zdravstvenom stanju.

Poseta povređenim rudarima Poseta povređenim rudarima

Prilikom nesreće  tri udara su poginula, a tim povodom telegrame saučešća porodicama nastradalih uputlo je rukovodstvo grada.

Povređene su danas posetili gradnačelnik Zoran Antić i predsednik Skupštiine Dejan Tričković, kao i direktor ZC Vranje Uroš Trajković.

- Ovo je velika tragedija jer su izgubljena tri života.  Tokom jučerašnjeg dana bili smo u stalnom kontaktu sa nadležnim službama, spremni da pružimo svu neophodnu pomoć.

Stanje povređenih rudara je stabilno i to je sada najvažnije. Medicinsko osoblje je pravovremeno reagovalo, a ovakvi nemili događaji ukazuju na neophodnost da se novi Hirurški blok što pre završi - izjavio je gradonačelnik  Antić.

Prema najavama iz SNS-a  povređene rudare u ponedeljak u 16:30 časova posetiće i ministar rudarstva Milan Bačević.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: