Beleške dokazuju: Merlinka imala plastične operacije

Tanjug

09. 10. 2013. u 15:45

Beleške lekara koje ukazuju na to da je holivudska glumica Merilin Monro išla na kozmetičke intervencije naćiće se na aukciji u decembru

LOS ANĐELES - Beleške lekara koje ukazuju na to da je holivudska glumica Merilin Monro išla na kozmetičke intervencije naćiće se na aukciji 9. i 10. decembra zajedno sa šest rendgenskih snimaka, a očekuje se da će dostići cenu između 15.000 i 30.000 američkih dolara, saopštila je aukcijska kuća Džulijen.

Beleške koje je vodio holivudski plastični hirurg Majkl Gurdin podstiču spekulacije da se holivudski seks simbol 1960-tih i glumica filmova, među kojima je i "Neki to vole vruće", podvrgla estetskoj hirurgiji.

Prodavac, koji je ostao anoniman, primio je ove predmete od Gurdina na poklon.

"Niko zaista ne zna da li je Merilin Monro imala plastičnu operaciju. Uvek je bilo spekulacija - jeste li ili nije? Mnogi misle da je ona bila prirodna lepotica, nisu želeli da veruju u to", rekao je Martin Nolan, izvršni direktor aukcijske kuće Džulijen.

Gurdinove beleške upućuju na to da je glumica imala hiruršku intervenciju na bradi.

Rendgenski snimci imaju ubeležen datum 7. jun 1962. godine i na njima se vide frontalne kosti brade glumice, dok su tu i snimci njene leve i desne strane nosa i stomatološki snimci.

Neki od napopularnijih filmova ove holivudske plavuše su "Kako se udati za milionera" (1953), "Sedam godina vernosti" (1955), "Neki to vole vruće" (1959).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Slavko

09.10.2013. 17:09

Ovakvi filmovi i radovi onog patolosko poremecenog coveka Kinslija su bili pocetak moralnog urusavanja Amerike, sto je inace sve bilo planirano od tzv. "svetske vlade".

lazo

09.10.2013. 18:03

@Slavko - Treba da se ugledamo na hrabri Iran,Talibane kod njih nema plasticne hirurgije...Zene treba da budu sto neobrazovanije, tako su mnogo lakse za odrzavanje.

bojan

09.10.2013. 18:38

Frontalne kosti brade glumice hahahahahaha.Kada pisete prvo se raspitajte sta je frontalna kost a sta brada.Frontalna kost je ceona kost,a brada je brada.To je isto kao da kazem da se nos nalazi na ispod lijeve sise.