• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DS pita Mihajlović: Pa ko vodi Beograd nego Đilas?

Izvor MONDO/Agencije

DS reagovala na izjavu ministarke Zorane Mihajlović koja je rekla da beogradska javna preduzeća sada funkcionišu mnogo bolje nego što su funkcionisala u vreme dok je vlast u Beogradu držala DS sa Đilasom na čelu.

''Demokratska stranka pita ministarku Mihajlović ko danas vodi Beograd, ako to nije Dragan Šilas'', navedeno je u saopštenju DS.

Ministarka u Vladi Srbije i potpredsednica Srpske napredne stranke Mihajlovic izjavila je danas da beogradska javna preduzeca "funkcionišu mnogo bolje nego što su funkcionisala bilo kada u vreme dok je vlast u Beogradu držala Demokratska stranka sa Draganom Đilasom na čelu".

Mihajlović je kazala Tanjugu da je Beograd dok je njime upravljao DS i Dragan Đilas potpuno opustošen i da su gradska javna preduzeća dovedena do ruba opstanka.

"Beograd je došao u ravan Tirane i to je rezultat vladavine Demokratske stranke i trebaće mnogo posla da se Beograd vrati na mesto koje mu pripada, a to je u red najvećih metropola u Evropi", rekla je Mihajlović.

Ona je komentarišući najavu Dragana Đilasa da će sazvati vanrednu sednicu Skupštine Beograda, zbog kako je najavio, "nemogućnosti funkcionisanja javnih preduzeća u gradu" kazala da je Đilas "pokazao kako je rukovodio Beogradom i da mu nije ni malo stalo do Beograda".

Zorana Mihajlović je u Vrbasu u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore u toj opštini zakazane za 13. oktobar, obišla Veliki bački kanal i postrojenje za preradu otpadnih voda.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milo

Moram priznati da mi je bila simpaticna...a sada...dzaba joj i diploma i to sto je lepa.

special image