Nedelja, 06.10.2013.

20:54

Palestinska uprava kriva za napad

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je da smatra Palestinsku upravu odgovornom za napad na devetogodišnju izraelsku devojičicu u naselju Psagot.

Izvor: Tanjug

Default images

Netanijahu je na sednici vlade rekao da je kriv nastavak huškanja na nasilje u zvaničnim palestinskim medijima, ali nije ulazio u detalje.

Rodjaci devojčice su rekli da ju je pogodio naoružani Palestinac. Danas su lekari njene rane opisali kao lake, mada se u početnim izveštajima izveštavalo o ozbiljnim pvoredama metkom iz snajpera.

Odgovornost za napad niko nije preuzeo, ali su ekstremisti u pojasu Gaze hvalili taj potez.

Mi pozdravljamo i čestitamo našim ljudima na Zapadnoj obali za herojske operacije otpora koje ciljaju izraelske vojnike i cionističke naseljenike kao odgovor na sve akte nasilja, ugnjetavanje i terorizam, koje praktikuju izraelski okupatori protiv našeg naroda, rekao je Favzi Barhum, portparol Hamasa koji vlada pojasom Gaze.

Lider jevrejskih naseljenika Israel Ganc je rekao da su bezbednosne snage provele celu noć tražeći napadača, ali zvaničnici veruju da je pobegao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: