Nišlije srećno do boda

Lokalni sport - Nedelja 06.10.2013 - 11:52

Vranje - Omladinci Dinama igrali su nerešeno, 0:0, u derbiju prvenstva omladinske lige RIS grupa Sever, protiv ekipe Radničkog iz Niša na Gradskom stadionu i nastavili niz utakmica bez poraza.

FK Dinamo FK Dinamo

Gosti iz Niša, koji su trtenutno na prvom mestu koje vodi u Kvalitetnu ligu Srbije, nisu se snašli na trvdom i neravnom terenu i prava je sreća što nisu ispraćeni iz Vranja sa pet i više golova u mreži.

 

Zatajili su, ovog puta, strelci i ponajbolji igrači Dinama, Marjan Petrović i Stefan Stamenković koji su promašivali “zicere” pred golom gostiju. Ostali su uzdasi u publici jer su osam stropostotne šanse otišle u nepovrat.

 

Na kraju, mogla je da stgne i kazan jer su i gosti imali u drugom pluvremenu dve izrazite šanse za gol.

 

Treba pohvaliti momke trenera Dragana Stojanovića Firge koji su igrali čvrsto, borbeno, ne štedeći sebe i ne respektujući protivnika. Očiglerdeno je da u ekipi ima ćetiri-pet talentovanih igrača, budučih prvotimaca.

 

FK DINAMO – FK RADNIČKI NIŠ 0:0

 

Gradski stadion, Gledakaca: 50, Sudija. Dejan Stajić (Vranje), Pomoćnici: Dejan Dimitrijević (Vranje) i Miroslav Dimitrijević (Bujanovac), Žui kartoni. Jovanović, Petrović (Dinamo), P. Nikolić, D. Nikolić, Asanović (Radnički).

 

Dinamo: Vojinović, Vučković, Nikola Stojanović, Andrejević, Trajković, Cvetković, Stamenković, mIloš Jovanović, Petrović, Vladimir  Stojanović, Janjić.
 

 . 
Igrali su još: Stefan Jovanović, Milanović, Vukašin Stojanović, Stojković, Milosavljević.

 


Radnički: Marković, Toković, Lazarević, stojanović, Kosovac, Kostić, Vukić, P. Nikolić, D. Nikolić, M. Petrović, Klikovac.

 

Igrali su još: S. Petrović, Asanović, Jovanović.

 

Igrač utakmice: Nikola Stojanović (Dinamo).

 

Dušan Đorđević

OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: