Leskovac: Ugušila ćerku pa se otrovala?!

I. Mitić

30. 09. 2013. u 13:43

Porodična tragedija Ranđelovića zavila u crno selo Donji Bunibrod kod Leskovca. Rodbina sumnja da je Suzana Ranđelović (42) najpre ubila Nataliju (12), a onda popila kiselinu

LELEK je u ponedeljak ujutru probudio žitelje leskovačkog sela Donji Bunibrod, gde je pronađeno beživotno telo dvanaestogodišnje Natalije Ranđelović. Njena majka Suzana (42) je prethodne noći pokušala da se otruje, najverovatnije sonom kiselinom. Ona je sada stabilno, ali još uvek životno ugrožena. Niko, pa ni najbliži srodnici, ne isključuju mogućnost da je Suzana najpre oduzela život sopstvenom detetu, pa je onda pokušala da presudi sama sebi.

Beživotno telo nesrećne devojčice pronašli su baka Javorka i deda Milivoje, Suzanini roditelji sa kojima je živela u istom dvorištu, kada su pokušali da Nataliju probude da bi se spremila za školu. Baka je, prema svedočenju jednog od srodnika, ušla u sobu i zvala unuku da ustane, a potom je i prišla njenom krevetu, jer se devojčica nije odazivala. Kada je dodirnula već ohlađeno telo svoje mezimice, selom se prolomio takav krik koji je sve digao na noge.

- Čula sam nesrećnu ženu kako plače, a posle je stigla i Hitna pomoć i policija. Ne znam šta je moglo da se desi. Suzana i njen suprug Goran su imali skladan brak. Devojčica je bila tiha, lepo vaspitana, dobar đak. Ne mogu da poverujem da tog malog anđela više nema - rekla je za „Novosti“ prva komšinica Marija Marjanović i dodala da baš ništa nije ukazivalo na to da bi ovakva tragedija mogla da zadesi Ranđeloviće, koji u selu važe za socijalno i ekonomski stabilnu porodicu.

Prema onome što saznajemo, Ranđelovići nisu ni slutili tragediju u svom domu, iako ih je Suzana tokom noći pozvala da joj pomognu. Naime, Suzana je majku i oca probudila tražeći pomoć zbog povraćanja i jakih bolova. Oni su je pronašli kako leži ispred ulaznih vrata i zatim navodno pozvali zeta Gorana, koji je spavao, da bi nesrećnu ženu odvezli u bolnicu.

- Pre nego što su krenuli, otac devojčice i baka male Natalije su proverili da li je devojčica čula zapomaganje njene majke, ali ih je utešilo to što su, videvši je u krevetu, pomislili da spava - priča jedan od bliskih srodnika Ranđelovića.

Isto to se ponovilo pošto su se vratili iz bolnice. Niko ni slutio nije da je Natalija već tada, najverovatnije, bila mrtva.

Suzana Ranđelović, koja je u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice primljena oko dva sata, i dalje je životno ugrožena.

- To su u principu veoma opasna trovanja prilikom kojih dolazi do oštećenja sluzokože usta, jednjaka i želuca, ali je reanimirana na veoma efikasan i brz način i može se reći da je u ovom trenutku u stabilnom stanju - rekao je za „Novosti“ dr Vladimir Milosavljević, specijalista urgentne medicine.

Telo nesrećne devojčice je istražni sudija poslao na obdukciju, a ukućani male Natalije Ranđelović su pozvani u policiju kako bi pomogli istrazi.

TRAGOVA IMA I NEMA

PREMA nezvaničnim informacijama, na telu nesrećne devojčice nije bilo jasno vidljivih povreda koje bi bile opasne po život, ali se u selu spekuliše da je na vratu malene devojčice bilo tragova koji izazivaju sumnju da je ubijena. Niko od zvaničnika nije želeo da daje izjave do okončanja istrage.

Takođe prema nezvaničnim informacijama, na licu mesta je pronađena bočica čiji je sadržaj Suzana popila, dok su na stolu dnevne sobe bili „lekovi protiv glavobolje“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

KATA

30.09.2013. 15:20

Dokle ću da čitam ovakve vesti?Mesecima se bavimo gejevima ,oni izigravaju žrtve iako to nisu.Mala deca su žrtve i nema ko da ih zaštiti.Mora se promeniti zakon,majka ako preživi treba da ide na doživotnu,pošto smrtna kazna u Srbiji ne postoji.

Радујеш се монструмчино?

30.09.2013. 23:02

@Zika - Срам те било. Због чега новости објављују овако циничне и морбидне коментаре? Да би било више ”кликова”? И вас треба срам да буде.

Marko

01.10.2013. 13:33

@Zika - Šta, Žiko? Ovo je ubistvo a ti želiš svim ljudima unapređenje. Šta to znači, monstrume jedan?!

Nata

02.10.2013. 19:17

@Zika - Marko vidis da je covek izgubljen u prostoru ne zna gde se nalazi i o cemu ovaj clanak govori ,on gleda kucu i na to misli lepa kuca a sto je zavijena u crno :(((( tugaaa i ovo sto se desilo i kakvih nas ima na ovom svetu gleda kucu a tragedijaa u pitanju cccccc

adam

01.10.2013. 09:27

imam zamerke na izvestavanje. lelek, kukanje, ovako opsirni pateticni izvestaji samo produbljuju propadanje naseg drustva. ovo jeste tragedija i ovim treba da se bave istrazni organi a ne novinari da o tome pisu senzacionalisticki zbog tiraza i time provlace porodicu kroz agoniju. sledeci potez je da sad idu i dosadjuju poznanicima i rodbini ove porodice koji ce da raspredaju price. nama je potrebno protokolarno izvestavanje o ovakvim slucajevima i vise akcije nadleznih sluzbi.