Prinudna naplata ili reprogram

Javno preduzeće Gradska toplana u Zrenjaninu počeće sa prinudnom naplatom potraživanja za daljinsko grejanje i prirodni gas, putem vansudskog izvršitelja.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 28.09.2013.

13:45

Default images

Obaveštavajući potrošače koji nisu izmirili dugovanja o angažovanju vansudskog, privatnog izvršitelja, rukovodstvo zrenjaninske toplane je pozvalo korisnike daljinskog grejanja i potrošače prirodnog gasa da svoja dugovanja izmire reprogramom u dogovoru s nadležnim službama tog preduzeća.

"Time bi dužnici izbegli visoke troškove angažovanja vansudskih izvršitelja u prinudnoj naplati", navodi u saopštenju Gradska toplana.

Sredinom avgusta Zrenjaninci su za daljinsko grjanje i prirodni gas dugovali oko 250 miliona dinara, a koliki je iznos dogovanja danas - nije saopšteno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

13 h

Podeli: