• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toplana u Zrenjaninu unajmila privatne izvršitelje

Izvor Beta

Javno preduzeće Gradska toplana u Zrenjaninu najavila je danas da će naplatu potraživanja realizovati preko privatnih, odnosno vansudskih izvršitelja.

U obaveštenju upućenom korisnicima, pre svega potrošačima koji nisu izmirili svoja dugovanja za isporučeni gas i toplotnu energiju, Gradska toplana je u obavezi da naplatu svojih potraživanja realizuje na taj način.

"Na ovo nas obavezuju odredbe Zakona o izvršenju i obezbeđenju, kao i činjenica da je na teritoriji grada Zrenjanina registrovan prvi 'privatni' izvršitelj", navodi zrenjaninska toplana, ne navodeći iznos dugovanja Zrenjaninaca.

Kako se ističe, troškovi angažovanja "privatnih" izvršitelja su visoki i rastu sa povećanjem visine duga potrošača, čije dugovanje to preduzeće želi da naplati.

"Zbog toga apelujemo na korisnike koji nisu izmirili svoj dug, na nekoj od naših delatnosti, da to učine u dogovoru sa nadležnim službama našeg preduzeća i time izbegnu dodatne troškove" poručuju iz zrenjaninske toplane.

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

gumar zr

dodji sine da vidis sta te ceka na izvrsenju naplate,ta budala nece tri radna dana da sastavi neko ce mu pokvari poso i poslati na bolovanje,gospoda iz toplane su beli medvedi i 5 savetnika koji mlate platu od 1000e a oce sirotinji da otme i to malo da pojaca platu

zrenjaninac

@gumar zr Prijatelju ja sam zrenjaninac, zivim u kuci i nemam para da placam plin pa se grejem na drva, izvuci dupe iz stana pa se grej kao i mi, ti si pametan a mi smo glupi?

observer

@gumar zr Izvrsitelj ce te uvek prvo uljudno pozvati da izmiris dugovanja i postignes dogovor sa poveriocem o planu otplate, ako je to ikako moguce, ili putem administrativne zabrane na licnim primanjima ili da placas kesom. Ako ne, onda mora da radi popis i procenu pokretnih stvari, a kad ti pocnes da urlas ko neandertalac, da psujes i pretis, covek se lepo okrene i ode i za par minuta vrati se sa interventnom. Onda si manji od makovog zrna i onda sve moze. Izvrsitelj ne ulazi u to kolike su kome plate i da li je bilo pronevera u pred. izvr. pov. On covek radi po resenju, a ti, ako mislis da si u pravu, prigovori na resenje u roku od pet radnih dana od dana prijema istog, pa idi u parnicu i dokazuj da si u pravu.

special image