Region

Svet

U pripremi je dvanaesti Dečiji sajam (Foto)

Bliži se početak najlepše manifestacije namenjene deci i roditeljima. Dvanaesti po redu Dečiji sajam biće održan i ovoga puta u hali 3 Beogradskog sajma, od 1. do 3. novembra.

U pripremi je dvanaesti Dečiji sajam (Foto)



Pored velikog broja izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge namenjene mališanima, posetioci sajma moći će da uživaju i u neprekidnom programu na bini i sportskom terenu. Veliko interesovanje kod dece predstavlja i ogromna igraonica od 150 m2, najnovije popularne igrice, zatim druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova.



Deca i roditelji moći će se upoznati i sa časopisima i knjigama za decu i roditelje, radio i TV programima za najmlađe, vrtićima, školama stranih jezika, horovima, dramskim grupama, sportskim i rekreativnim programima. Veliko interesovanje prethodnih godina izazvali su besplatni edukativni programi i predavanja stručnjaka iz različitih oblasti vezanih za pravilan rast i razvoj dece.

Po tradiciji, posetioce pored besplatnog ulaza na dvanaesti Campina Puddis Dečiji sajam očekuju i nagradne igre kojima se mališani najviše raduju. Pored
raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći će da vide i
dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će i da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.



I ovaj dvanaesti  Campina Puddis Dečiji sajam i sajam za bebe podržali su Skupština grada Beograda, Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu, a organizatori zajedno sa sponzorima manifestacije - Frikom, Becutan, Pavlogal, pripremaju očekivano odličnu zabavu svima koji već tradicionalno u velikom broju posećuju ovu manifestaciju.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>