Remi u derbiju milionera, PSŽ - Monako 1:1! (VIDEO)

Parižani rano poveli "kung-fu" golom Ibrahimovića, Falkao ubrzo izjednačio pa je Monako sačuvao prvo mesto na tabeli

  • 1

Derbi francuskog prvenstva između Pari Sen Žermena i Monaka, ili, ako hoćete, duel arapskog i ruskog kapitala, zavrešen je nerešeno 1:1.

Time će svakako biti zadovoljniji gosti i njihov ruski vlasnik, jer su ostali na čelu tabele, sa 14 bodova iz šest kola, dva više od "svetaca", kako pariskih, tako i onih iz Sent Etjena. Monaku je ovo osmo uzastopno gostovanje na Parku prinčeva u kojem nije poražen, a zabeležio je tri pobede u tom periodu.

Već u petom minutu domaćini su poveli, kada je posle sjajne dubinske lopte Maksvel sa leve strane centrirao, a Ibrahimović u kung fu stilu, đonom zakucao loptu u mrežu. To je lako moglo da bude okarakterisano kao opasna igra, ali sudija je priznao gol.

Povreda Tijaga Silva i izmena posle 15 minuta, poremetili su domaćine i Monako u 20. minutu dolazi do 1:1. Strelac, a ko drugi nego Radamel Falkao.

Zadovoljni postignutim igrači Monaka u nastavku uglavnom su se orijentisali na kontranapade, Parižani su uimali inicijativu, ali nisu uspeli da je krunišu. Prilike su imali Ibrahimović i Kavani.

U ostalim nedeljnim mečevima napadači su bili raspoloženiji, Lorijen i Bordo odigrali su 3:3, Lion je savladao Nant 3:1, a Nica Valensijen čak 4:0.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA