Petak, 20.09.2013.

16:44

Dvadeset godina u istim cipelama

Proslavljeni dizajner cipela Manolo Blanik je napravio sandale za slavnu urednicu magazina “Vog” i to nekoliko istih pari kako ona ne bi dva dana zaredom bila u istoj obući.

Izvor: Super žena

Default images

Sandale će se uskoro naći u prodaji i koštaće oko 590 evra, a Ana Vintur (63) je toliko zadovoljna sa ovim cipelama u boji kože da ih stalno nosi.

Naime, Manolo Blanik svake sezone pošalje urednici "Voga" paket s nekoliko identičnih pari cipela koje ona može da izabere. Ana ne voli da nosi istu cipelu dva dana zaredom jer obuća treba da "diše", a kada je njihov dizajn u pitanju ona voli cipele koje su poluotvorene jer za one zatvorene kaže da skraćuju nogu.

Kao dokaz da je Ana Vintur zaljubljena u svoje cipele je i činjenica da se uvek na svim događanjima u njima od modnih revija, večera, humanitarnih dešavanja pa do šopinga. Možda i zbog činjenice da su neutralne boje koja se slaže sa svim odevnim kombinacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: