ŠPANIJA: Beba nastradala na traci za prtljag na aerodromu

Kako prenose strani mediji, majka je na trenutak spustila bebu na traku za prtljag, koja se iznenada uključila i povukla dečaka

  • 3

Petomesečna beba poginula je u nesreći na aerodromu u Alikanteu u Španiji pod zasad nerazjašnjenim okolnostima na traci za transport prtljaga.

Nesreća se dogodila na traci za "poseban prtljag", odnosno traci koja iz aviona na aerodrom dovozi veće kofere, dečja kolica, muzičke instrumente i drugo.

Kako prenose strani mediji, veruje se da je majka na trenutak spustila bebu na traku za prtljag, koja se iznenada uključila i povukla dečaka u otvor prostora za prtljag. Iako su lekari brzo stigli na mesto nesreće, beba je poginula na licu mesta zarobljena među koferima.

Dečak je nastradao u sredu uveče, kada su roditelji koji imaju još jedno dete doputovali iz Londona u Alikante na odmor, a mediji prenose različite informacije o njihovom poreklu. Španska policija saopštila je da su oni sa drugim detetom smešteni u obližnjem hotelu, kao i da je istraga tragedije u toku.

(Telegraf / Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA