“Roštiljada ima vašarski koncept”

Regionalne vesti - Četvrtak 19.09.2013 - 11:26

Predlog DS-a o izmeštanju Roštiljade iz Široke Čaršije je odbijen, a predsednik Skupštine Živojin Stefanović otkrio je da za održavanje manifestacije ne postoji nikakva dozvola.

Roštiljada da promeni mesto i vašarski koncept Roštiljada da promeni mesto i vašarski koncept
DS je tražio izmeštanje Roštiljade uz obrazloženje da se pojačanim decibelima krše osnovna ljudska prava oko 400 porodica u centru tokom sedmodnevnog trajanja manifestacije. Oni su kao novu lokaciju predložili stadion Dubočice, piše Jugmedia.
 
Odbornica Mirjana Perišić, rekla je da treba razmišljati i o prevazilaženju „vašarskog koncepta“ manifestacije, stare 24 godine.
 
Stefanović je zatražio od nadležnih gradskih službi da za narednu sednicu prireme predllog o novoj lokaciji, imajući u vodu i predlog Perišićeve i naglasio da dozvola za njeno održavanje ne postoji, javlja Jugmedia.
 
“Za Roštiljijadu na tom mestu ja sam odgovoran. Otvrili smo je kada i renovirani deo Bulevara Oslobođenja i tržni centar Rupu. Nismo tražili dozvolu niti je o tome bilo govora“, kazao je predsednik Skupštine.
  
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: