Capital.ba

Od avgusta prodaja namještaja iz RS u Srbiji

14.07.2009. / 14:08

namjestajBANJALUKA, Potpredsjednik Vlade i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Srbije Mlađan Dinkić potvrdio je danas u Banjaluci da od avgusta na čitavoj teritoriji Srbije počinje prodaja namještaja iz Republike Srpske /RS/ po izuzetno povoljnim cijenama i bankarskim subvencijama.

Dinkić je nakon posjete preduzeću Nova drvna industrija “Vrbas” Banjaluka rekao novinarima da su već započeti i razgovori o saradnji sa drugim drvoprerađivačima iz RS.

Obilasku ove banjalučke fabrike sa delegacijom iz Srbije prisustvovali su i ministri industrije, energetike i rudarstva RS Slobodan Puhalac, finansija Aleksandar Džombić i poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Radivoje Bratić, te predsjednik Privredne komore RS Borko Đurić.

Visoke goste iz Srbije i domaćine iz RS u fabrici “Vrbas” pozdravio je vlasnik ove firme Ljubomir Ćubić i direktor Dragiša Kalinić sa saradnicim

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!