Kako izludeti muškarca u krevetu

Muškarčeva G-tačka zapravo je prostata i njenom stimulacijom možete ga naprosto izludeti. Evo kako je pronaći i priuštiti mu seks za pamćenje.

Kako pronaći i stimulirati G-tačku

Mušku G-tačku puno je lakše pronaći nego žensku, piše seks terapeut Isabela Snov za Askmen.

Za taj poduhvat najbolje je da muškarac leži na leđima. Nakon što se oboje ugodno smestite počnite da masirate G-tačku. Ona se nalazi otprilike od pet do sedam centimetara od anusa, na prednjoj strani analnog kanala. Za masažu koristite jagodice na prstima i budite vrlo nežni. Kada se partner dovoljno opusti i uzbudi, osetićete malenu kvržicu, a to znači da ste otkrili G-tačku.

Stručnjaci kažu da je orgazam postignut stimulacijom prostate puno jači i intenzivniji, a navodno je i dobar za zdravlje.

Izvor: tportal

Ima li vaš muškarac otpor prema bilo kakvim igricama blizu anusa, nemojte ni pokušavati sa stimulacijom G-točke. No ako želi probati takvo nešto, a teško mu je opustiti se, predložite zajedničko kupanje. To će ga opustiti i lakše će se uzbuditi, a vi ćete prije osjetiti G-točku.

Imajte strpljenja jer će vam vjerojatno trebati nekoliko pokušaja dok ne uspijete. Također je potrebno više pokušaja dok ne otkrijete što točno partnera najviše uzbuđuje i dovodi do vrhunca. Partner će vam otkriti želi li nježniju masažu ili više voli konstantan pritisak. Nekome odgovara kombinacija nježnije i čvršće masaže, a ako se i nakon toga ništa ne dogodi, nemojte biti razočarani. Probajte neki drugi put i zapamtite da tijelu trebate dati vremena da prihvati i reagira na stimulaciju.

Pogledajte još