HOROR: Majmun odgrizao i pojeo bebi testise u zoo-vrtu (VIDEO)

Majmun u jednom zoološkom vrtu u Kini odgrizao je testise osmomesečnom dečaku dok ga je majka presvlačila. Dečak je preživeo napad i oporavlja se u bolnici, ali lekari strahuju da on nikada neće moći da ima svoju decu

  • 2

Horor u Kini! Majmun u zoološkom vrtu u Đijang Kvinling, na jugozapadu zemlje, odgrizao je i pojeo testise osmomesečnoj bebi. Životinja je napala malenog dečaka dok mu je majka preslvačila pelenu. Majmun se ustremio na bebu, otkinuo joj deo genitalija, pobegao i pojeo ih.

Kako su preneli državni mediji u Kini, pozivajući se na izjave očevidaca, sve se odigralo munjevitom brzinom. Majmun je napao bebu, naneo joj povrede otkinuvši testise i potom brzo pobegao.

Dečak je brzo nakon stravičnog napada prebačen u bolnicu. Lekari kažu da je njegovo stanje stabilno i da beba nije u životnoj opasnosti.

- Doktori strahuju da dečak, zbog povreda koje je pretrpeo, nikada neće moći da ima svoju decu jer su mu reproduktivni organi izuzetno oštećeni - prenela je kineska državna televizija.

Inače, zoo-vrt, odnosno park divljine u Đijang Kvinlingu prava je atrakcija za turiste. U njemu živi oko 500 majmuna koji se slobodno kreću.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA