Utorak, 27.05.2008.

18:08

Hapšenja zbog mita

Policija je uhapsila više lica na teritoriji Beograda, Šapca, Kragujevca i Jagodine, osumnjičenih za davanje i primanje mita.

Izvor: Beta

Default images

Kako se navodi u saopštenju policije, u cilju suzbijanja korupcije, pripadnici MUP-a su, posle višemesečnog rada, u koordinisanoj akciji sa drugim državnim organima, lišili slobode organizovanu kriminalnu grupu u kojoj je bilo više advokata, policijskih službenika MUP-a, lekara i posrednika, koji su davanjem i primanjem mita sticali protivpravnu imovinsku korist.

"Advokati su, preko posrednika, podmićivali policijske službenike i lekare, koji su sačinjavali lažne zapisnike i lažnu medicinsku dokumentaciju, na osnovu kojih su osumnjičeni puštani na slobodu ili im nisu bile podnošene krivične prijave", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, MUP nastavlja rad na tom slučaju, a o broju i imenima uhapšenih, kao i o preduzetim merama, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: