Hotel Beograd ponovo vraćen vlasnicima

Agencija za restituciju donela je više od 6.000 prvostepenih odluka, što je 30 odsto od broja podnetih zahteva. Rešenja o vraćanju Hotela "Beograd" i "Splendid" starim vlasnicima poništilo je Ministarstvo finansija i privrede

  • 2

Direktor Agencije za restituciju Strahinja Sekulić izjavio je da je ta agencija donela novo rešenje kojim Hotel "Beograd" opet vraća starim vlasnicima.

Sekulić je novinarima rekao da su se i Pravobranilaštvo i Železnice Srbije, u čijem sastavu posluje taj hotel, žalili na to rešenje i da se sada čeka drugostepena odluka.

Rešenja o vraćanju "Beograda" i Hotela "Splendid" starim vlasnicima poništilo je Ministarstvo finansija i privrede.

Sekulić je rekao da se slučaj "Splendida" čija je privatizacija nije uspela, nalazi na sudu.

On je naveo da je do sada Agencija za restitucija donela više od 6.000 prvostepenih odluka što je 30 odsto od broja podnetih zahteva.

Do kraja iduće, 2014. godine planiramo da rešimio 50 odsto zahteva, a do kraja mandata sadašnje vlade 80 odsto, rekao je Sekulić.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud Zbujen

    9. septembar 2013 | 22:27

    Zanimljivo moj deda kada je trazio da mu se vrati skoro 50 hektara zemlje kod oplenca samo je dobio opomenu da mu to nije pametno

  • Del-boy

    10. septembar 2013 | 01:22

    ma šta vraćate predratnim lopužama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA