Region

Svet

Nataša Bekvalac slupala BMW-a!

Nataša Bekvalac udarila je svoj automobil marke BMW. Ona je na svom automobilu napravila veliku materijalnu štetu. Prema pisanjima nekih medija Nataša je više puta okarakterisana kao bahati vozač što je rezultiralo štetom na vozilu.

Nataša Bekvalac slupala BMW-a!



"Kako je došlo do nezgode, nije mi poznato jer Nataša nije o tome previše pričala, ali sam video automobil i ne mogu reći da je šteta mala. Ulubila ga je i ogrebala, pa je morala da ga odveze kod limara na popravku.

Ova saobraćajka je nije baš preterano potresla, iako su sve svi oko nje uplašili jer znaju da nepažljivo vozi. Valjda će joj sada doći do svesti da mora za volanom da bude pažljivija", kaže naš izvor. Nataša je popravila auto, a u poslednjih dana često ga vozi Vlada Vuksanović, s kojim se ponovo viđa. Koliko ju je popravka koštala, ostalo je nepoznato.

Inače, Nata je više puta uhvaćena kako pravi prekršaje u saobraćaju. Kamerama emisije "Paparaco lov" nije pobegla, pa su je uhvatili kako čak pet puta prolazi kroz crveno svetlo u toku jedne vožnje, a vozila je i žutom trakom. Snimili su je i dok je presecala put drugim automobilima.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>