Fudbaleri Crvene zvezde pauzu u šampionatu Srbije provode radno na Tari. Trener Slaviša Stojanović dva puta dnevno insistira na dodatnom uigravanju linija, a poseban akcenat stavljen je na rad u teretani.

Između dva treninga nivo fizičke spreme podiže se pod nadzorom Bate Radulovića. Bivši reprezentativac Srbije Miloš Ninković zadovoljan je što je ekipa izolovana na planini i očekuje bolje partije već od utakmice sa Donjim Sremom sledećeg vikenda.

– Skupljali smo se do pre neki dan. Sada smo manje-više kompletni, mada nam nedostaju reprezentativci, ali ova grupa mora da radi maksimalno tokom pauze, jer nam je ona zaista dobrodošla pred nastavak prvenstva. Odlično je što smo otišli iz Beograda, na Tari imamo odlične uslove za rad. Teren je u odličnom stanju, ovo nam je trebalo kako bi se što bolje uigrali i podigli nivo fizičke spreme, jer smo u prva četiri kola baš u tom delu imali dosta problema – iskren je Ninković, koji dugo nije radio u ovako jakom ritmu.

– Propustio sam zimske pripreme zbog prelaska u Evijan, letos sam kasno stigao na Marakanu i zaista mi znači da makar nekoliko dana žestoko radim. Motiv mi je zaista ogroman, kao i ostatku tima, znamo naš cilj ove sezone i moramo da se borimo kako bismo ga ostvarili – zaključio je Ninković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari