Sekretaricu da imam, Bog da me vidi

Regionalne vesti - Utorak 03.09.2013 - 22:20

Većnik Gradske kuće u Nišu, Branislav Ranđelović zahtevao je u godišnjem izveštaju da se svakom većniku dodeli sekretarica, jer sa samo dve devetoro lokalnih ministara teško funkcionišu.

Ranđelović zahtevao još sekretarica za većnike (Foto: Tanjug) Ranđelović zahtevao još sekretarica za većnike (Foto: Tanjug)
Ranđelović tvrdi da to u velikoj meri otežava rad i saradnju sa građanima i “drugim subjektima”. On je na ovaj problem ukazao u svom godišnjem izveštaju o radu koji je podneo gradonačelniku Niša Zoranu Perišiću. 
 
- Nije to pomenuto iz neke želje da se poseduju lični podređeni službenici, niti iz nekakve sujete, već iz praktičnih razloga, jer većnici bez podrške ne mogu samostalno dovoljno dobro da funkcionišu – rekao je Ranđelović za Južne vesti.
 
Ostali većnici u svojim godišnjim izveštajima nisu pominjali da zbog nedostatka sekretarice imaju poteškoća u radu.
 
Sa druge strane, većnik Ranđelović naglašava da bi angažovanje dodatnih službenika povećalo brzinu rada, funkcionalnost i efikasnost, a omogućilo bi i bolju komunikaciju i saradnju sa građanima i drugim resorno vezanim subjektima.
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: