Utorak, 03.09.2013.

07:16

Na granici se čeka oko pola sata

Na graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju oko 30 minuta, a saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta.

Izvor: Tanjug

Default images

Zbog štrajka poljoprivrednika, koji traje već nekoliko dana, ovog jutra blokirani su putni pravci Velika Plana -Smederevo i Velika Plana - Žabari.

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije (AMS S), saobraćaj je van gradskih sredina umerenog intenziteta i obavlja se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost.

Saobraćaj u Beogradu jutros je intenzivniji na prilazima gradu, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

Saobraćaj je intenzivniji na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu, na Ibarskoj i Savskoj magistrali, Lazarevačkom drumu i u delu od Kaluđerice i Mokrog Luga u pravcu prema centru Beograda, rekao je Ivetić.

Prema informacijama saobraćajne policije, zbog štrajka poljoprivrednika, koji traje već nekoliko dana, ovog jutra blokirani su jedino putni pravci Velika Plana -Smederevo i Velika Plana – Žabari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: