Kad političari poklanjaju (II): Bahanalije na Vlasini

Lokalne vesti - Utorak 03.09.2013 - 00:32

U drugom nastavku priče o političarima u Vranju i načinu na koji su dobijali i primali poklone, otkrivamo nove detalje tamne strane lokalne politike.

Ilustracija Ilustracija

Prema neproverivim, ali pouzdanim informacijama, u saradnji pojedinih lokalnih političara iz vrnaja sa sličnima u Beogradu, najomiljeniji “način plaćanja” bile su mlade starlete.

- Dovodili su im u jednom vranjskom hotelu, izdvojenom iz užeg centra, folk pevačice, razne “zvezde”, mlade, nedovoljno afirmisane pevačice koje su se takmičile na televiziji i postajale popularne zahvaljući skandalima.

Dovodili su i one starije, koje su pevale i javno se prostituisale za novac. Cena je se je znala, koštalo je to dosta, ali donosilo još više.

Bilo je kupanja u šampanjcu, seksa uz “francusku obradu” i pesme na uvce. Prema onome što smo videli, mnoge “zvezde” nisu mogle da se opuste bez jednog “belog šmrka”.

Sve to uredno postoji snimljeno i prebačeno na DVD, pa kad zatereba tu je. Nikad ne zastareva, samo da su političari živi, zdravi i na vlasti. A, bogami neki su već 20 godina, neki 10 i više, od promena 2000s. – priča anonimni sagovornik.
 
Ništa bolje nije ni kada političari uz pomoć direktora većih firmi u Vranju, koje su na rubu propasti, časte svoje klijente, kupce iz inostranastva.

- Tada se obezeđuje aprtaman u privatnom hotelu, a “mušterike-kontese” su neke od onih koje rade u firmi i zauzimaju visok položaj, primaju velike plate u zatvorenim kovertama, a spremne su da odgovore zahtevima mušterija, koji su gotovo svi vremešni i koriste vijagru.

Radi se o ženama u zrelim godinama, koje imaju odraslu decu, ali iskusnim i željnim seksa, para i moći.

Zbog toga, desilo se da jedan potencijalni kupac iz inostranstva umre u hotelu-bordelu u prisustvu kontese iz firme, a uzrok je, nakon izvršene obdukcije, bila prekomerna doza vijagre – navodi sagovornik.

Naš sagovornik sa početka priče navodi da je i u vreme SFRJ bilo “sveže piletine”, ali da je sve bilo pokriveno debelim velom tajne. Vremena su bila takva, “vunena”, a kada su prohujala krenule su priče.

- Kada smo organizovali dolazak glavnog političara, koji je bio na sve drčan, greške nije smelo da bude. Tada bi nas postrojio direktor i sam veliki ljubitelj “mlade pilertine” i objasnio protokol.

Glavni, koji je uzimao od cipela, jagnjadi do suvog mesa i pita, voleo je da se opusti uz muziku i seks. Za to je moralo da se obezbedi diskretno mesto, a idealno je bilo na Vlasini, u vikendici jednog poznatog direktora.

Tada je na Vlasini bilo manje od 10 vikendica na ogromnom prostoru.

Narodna milicija bi pokrila ceo kraj u krugu od nekoliko kilometara, a onda bi stigli automobili i kombi sa muzikom, kao i kombi sa devojkama.

To su bile prave devojke, sve starije od 18 godina,  ali ne i preko 25.

Krenulo bi da se jede, mlado prasence, jagnje, jare, pije “viski” tadašni “vinjak 5”.

Potom vino iz balona, domaće, prvoklasno. Krenula bi muzika, pa devojke u šalvarama i jelečićima da igraju. Završavalo se opštim veseljem, sve devojke bi se poskidale gole, igrale na stolove, a potom u sobe.

Prvo bi odabrao glavni, a kad nije mogao da se odluči poveo bi po dve-tri. Onda, glavni direktor, a za ostale političare i direktore šta ostane. A, nije se znalo koja je od koje lepša i zgodnija.

Ta druženja su im kasnije, zahvaljući preporuci direktora, omogućavala udaje po preporuci za razne direktorčiće, šefove, sve bogato situirane – ističe sagovornik, starijeg kova.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: