Ponedeljak, 02.09.2013.

14:18

SR i CG zajedno protiv kriminala

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić razgovarao je s predstavnicima srpskih i crnogorskih policijskih i civilnih bezbednosnih službi.

Izvor: Tanjug

Default images

Kako je saoopšteno iz kabineta potpredsednika, tom prilikom dogovoreni su konkretniji vidovi saradnje policija i civilnih obaveštajnih službi dveju zemalja u borbi protiv korupcije i kriminala, a posebno organizovanog kriminala.

"Oni koji se bave kriminalnim radnjama u Srbiji neće moći da računaju na zaštitu u Crnoj Gori, niti će se počinioci krivičnih dela iz Crne Gore kriti u Srbiji, već će zajedničkim akcijama biti privođeni i procesuirani", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, saradnja dveju zemlja je već pokazala rezultate hapšenjem ubica Nikole Bojovića.

U delegaciji su bili direktor Bezbednosno-informativne agencije Nebojša Rodić, direktor policije Milorad Veljović, direktor policije Crne Gore Slavko Stojanović i direktor Agencije za nacionalnu bezbednost Crne Gore Boro Vučinić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: