• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Masovan prelazak iz DSS u SNS u Vrbasu

Izvor Tanjug

Više od 90 odsto članstva Opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije u Vrbasu prešlo je u redove Srpske napredne stranke.

To tvrdi doskorašnji predsednik Opštinskog odbora DSS Vrbas i doskorašnji član Glavnog odbora DSS Aleksandar Babić.

On je na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u sedištu Opštinskog odbora SNS Vrbas, kojoj je prisustvovao i potpredsednik SNS Igor Mirović i Bratislav Kažić prvi na listi SNS za predstojeće lokalne izbore u Vrbasu, rekao da je "oproštajni govor od DSS održao 13. jula na sednici Glavnog odbora te stranke".

"Istog dana Gradski odbor je doneo odluku o istupanju iz DSS i prelazak u SNS o čemu je obavešteno rukovodstvo Srpske napredne stranke i danas imamo situaciju da je više od 90 odsto članova DSS prešlo u SNS", rekao je Babić.

Potpredsednik SNS i predsednik Saveta za Vojvodinu te stranke Igor Mirović je rekao da je sve u SNS-u obradovala informacija da veliki broj uglednih članova DSS-a u Vrbasu želi da pređe u redove naprednjaka.

"Pored podrške našim kandidatima na listi za lokalne izbore u Vrbasu, na čijem prvom mestu je Bratislav Kažić, jedan od razloga mog dolaska u Vrbas je želja da našim novim članovima poželim dobrodošlicu", rekao je Mirović.

On je istakao da je i ovaj prelazak većine članova Opštinskog odbora DSS u Vrbasu u redove SNS-a dobar pokazatelj ugleda koji Srpska napredna stranka ima među građanima Srbije.

Kasnije se oglasio portparol Pokrajinskog odbora DSS Milenko Jovanov, koji tvrdi da Babićevi navodi nisu tačni i da je stranku napustio Babić i deo njegovih saradnika, koji su, kako je rekao, smenjeni sa funkcija pre oko mesec dana odlukom Izvršnog odbora DSS.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

zarr

po potrebi samo on nije obavesten.postenjacina,kao i ostali

I rako..

Da li je moguce da Kostunija niste pitali???A,da nije upucen..

special image