"Dani Vranja": A kude je Šapke? (FOTO)

Lokalne vesti - Petak 30.08.2013 - 10:08

Na centralnoj bini manifestacije „Dani Vranja“ u četvrtak su pred oko dve hiljade Vranjanaca nastupali pevači izvorne muzike, među kojima je bilo i poznatih imena.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Pevali su Danilo Živković, Biljana Vasiljević, Milena Lazarević, Branimir Stošić Kace, Ivana Tasić, Slobodan Jovanović, a zvezde večeri bile su Ekstra Nena i Merima Njegomir, uz pratnju narodnog orgestra RTS-a iz Beograda.

Koncertu je u okviru manifestacije prethodila predstava vranjskog teatra „Ženski razgovori“, a na šetalištu u centru grada otvoreni su etno sajam i salon knjiga.

Prema najavama organizatora „Dana Vranja“, u petak u 19 sati na šetalištu će biti održana prezentacija vranjske tradicionalne kuhinje i vina, gde se očekuje veliki broj građana.

Nakon toga će na centralnoj bini kod Doma kulture Ivana Selakov i Bojan Marović održati svoje koncerte.

Tokom koncerta Merime Njegomir i Ekstra Nene iz publike su se s vremena na vreme čula pitanja „a gde je Šaban?“.

Mnogi su spremili foto aparate i kamere da uslikaju svog muzičkog idola, ali su razočarani oko 23 sata shvatili da on te večeri neće nastupati.

Koncert folkera Šabana Šaulića zakazan je za subotu u 20.30 na parkingu kod Doma kulture.

Aleksandar Stojković

 

         
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: