Crvena zvezda je uradila sve što je nameravala i najavila u trećem kolu prvenstva. Fudbaleri su pokupili ceo „plen“ u Kruševcu, pošto su pre toga, po nalogu uprave crveno-belih, šestominutnim kašnjenjem sa izlaskom na teren nastavili seriju protesta protiv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, a domaći zadatak obavile su i „delije“, zbog čijeg je vređanja sudija drugo poluvreme počelo 15 minuta posle predviđenog vremena.


– U prvih dvadesetak minuta sevalo je sa svih strana pred našom mrežom, pa smo morali da izvršimo malu korekciju u formaciji kako bismo primirili protivnika. Ipak, uspeli smo na vreme da postignemo taj jedan pogodak, u drugom poluvremenu popravimo pas igu i na kraju odnesemo tri planirana boda u Beograd – zadovoljan je učinkom crveno-belih trener Slaviša Stojanović, koji je u finišu prelaznog roka neočekivano dobio dva pojačanja iz fudbalskog kluba Jagodina.

Jedan od najtalentovanijih mladih golmana na Starom kontinentu i najboljih u omladinskoj selekciji Srbije na nedavno osvojenom šampionatu Evrope Predrag Rajković i iskusni zadnji vezni Goran Gogić vodili su „ćurane“ do subotnje pobede protiv Donjeg Srema, a već ove nedelje zadužiće opremu kluba iz Ljutice Bogdana. Nije poznat iznos plaćenog obeštećenja Jagodini, ali zna se koliko će Crvenu zvezdu, Javor, Novi Pazar, niški Radnički, Napredak i OFK Beograd koštati novo neopravdano kašnjenje njihovih utakmica. Ukoliko se Disciplinska komisija bude držala propisa, svi će platiti po 500.000 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari